VW Bedrijfswagens

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Verschil moet er zijn.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

Maatwerkoplossing e-Crafter Stedin.

Volkswagen Bedrijfswagens is met Stedin de samenwerking aangegaan met de e-Crafter. Stedin zet de e-Crafter in om elektrische bakfietsen en monteurs in de binnenstad te bevoorraden. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van Stedin over het dagelijkse gebruik van de e-Crafter, bekijk de video hiernaast. Wil jij meer informatie over de e-Crafter van Volkswagen Bedrijfswagens? 

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Innovatieve aandrijving. De vertrouwde laadruimte.

 Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – en kiezen voor een volledig elektrische bestelwagen. Of het nu om de nieuwe e-Crafter, de in de toekomst om een Transporter of Caddy1 gaat: De lithium-ion accu en het Batterie-Management-System zijn inmiddels zo compact en licht dat ze ruimtebesparend aan de ondervloer gemonteerd kunnen worden. Zodoende is de laadruimte net zo groot als voorheen.

Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen.

Jij bepaalt waar je jouw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in je garage thuis, via een wallbox bij je bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

 

Meer over elektrisch rijden 

 

Meer info?

Klik voor meer info over elektrisch rijden, over onze Cube laadoplossingen of ons Business Center. Plan een proefrit in een elektrische auto of kom langs voor meer informatie.

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen.

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Het Van den Udenhout Business Center biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Business center

De Volkswagen e-Crafter

elektrisch-ecrafter.jpg

De Volkswagen e-Crafter is een 100% elektrische bedrijfswagen. De e-Crafter is nu extra scherp geprijsd door een duurzaamheidspremie van € 15.000,- Hierdoor is de e-Crafter bedrijfswagen al leverbaar vanaf € 41.700,- en direct uit voorraad beschikbaar.