Economy Service voor volkswagEn Bedrijfswagens

IS JOUW BEDRIJFSWAGEN 5 jaar of ouder? PROFITEER MAXIMAAL!

Speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens die al wat langer meegaan is er de Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie met 100% Volkswagen kwaliteit, inclusief volwaardige garantie. Met Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten en houd je jouw Bedrijfswagen altijd in top conditie!

Afspraak inplannen

√ Zekerheid van de merkdealer

√ Goed opgeleide monteurs

√ Duidelijke offerte vooraf

De voordelen & zekerheden van Economy Service

Wij kennen je auto als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs, beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de onderstaande voordelen en zekerheden bieden voor jouw auto van 5 jaar of ouder:

Standaard met 15% voordeel op onderhoud, remmen en tandriemen*

4 jaar reparatiegarantie

√ Pechhulp in heel Europa**

√ Geen verrassingen achteraf, je ontvangt altijd eerst een offerte

√ Zonder afspraak binnenlopen voor klein onderhoud

Altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer

De hoogste kwaliteit met originele onderdelen

Behoud van fabrieksgarantie

Altijd lage onderhoudsprijzen

√ Gratis APK bij onderhoud

Gekwalificeerde merk-monteurs

AFSPRAAK INPLANNEN

Klik open voor meer informatie over de Economy Service voordelen >>

Laat minder zien >>

service-icoontjes-economy.jpg

4 JAAR reparatieGARANTIE 

Bij Economy Service heb je 4 jaar reparatiegarantie op de onderdelen en werkzaamheden die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen of uitgevoerd. Dit geldt voor zowel Originele Onderdelen als Economy Onderdelen.

service-icoontjes-economy3.jpg

LAGE PRIJZEN & 15% korting

Speciaal voor oudere modellen hanteren we lage onderhoudsprijzen én ontvang je altijd 15% korting! Voor kleine reparaties kun je altijd zonder afspraak binnenlopen en wij hebben altijd vervangend vervoer beschikbaar.

service-icoontjes-economy2.jpg

MOBILITEITSGARANTIE

Met Economy Service geniet je standaard van mobiliteitsgarantie, ook wel pechhulp genoemd. Zo ben je na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Bespaar op je Wegenwacht abonnement!

service-icoontjes-economy4.jpg

SERVICE DIALOOG & offerte vooraf

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten en krijg je altijd een offerte vooraf!

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde technici.

service-icoontjes-economy5.jpg

ORIGINELE & ECONOMY ONDERDELEN

Speciaal voor reparaties van iets oudere auto's zijn er ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe onderdelen met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. 

service-icoontjes-economy6.jpg

GRATIS APK i.c.m. Fijner rijden pas

Met de Fijner Rijden Pas is de APK helemaal gratis. De Fijner Rijden Pas geeft je recht op één gratis APK-controle per jaar. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten.

Win-1-jaar-gratis-rijden-up-2.png

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

*Prijzen zijn exclusief BTW.

 

* Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken. ** Elke auto die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.