OVER VAN DEN UDENHOUT

 


Autobedrijf Van den Udenhout B.V. is één van de grootste VolkswagenAudiVolkswagen BedrijfswagensSEATŠkoda en Urban Arrow dealer van Nederland. Naast de verkoop en het onderhoud biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuurleaseschadeherstel (Carlux) en Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO.

Bij VELOO kunt u kiezen uit een ruim assortiment fietsen en e-bikes van topmerken zoals Gazelle, Kalkhoff, KOGA en Stromer. Het gamma omvat elektrische fietsen, sportieve fietsen, kinderfietsen en mountainbikes. Met het fietslease concept van VELOO is het mogelijk om een fiets zowel particulier als zakelijk te leasen. Bij VELOO staan ​​klanten altijd centraal en het bedrijf biedt uitstekende klantenservice.

Autobedrijf Van den Udenhout werd in 1957 opgericht door Jan van den Udenhout. Het eerste autobedrijf met een koffiebar voor de klanten! De verkoop van de Kever groeide eind jaren vijftig en begin zestiger jaren spectaculair. Het pand werd dan ook al snel te klein, waardoor uitbreiding niet uit kon blijven. Door de jaren heen werden diverse vestigingen geopend. Uiteindelijk zijn er anno 2023 zeven vestigingen: Eindhoven, Den Bosch (Balkweg 1 en Balkweg 6), OssBoxtelVeghel en Veldhoven. In de tijdlijn zie je wanneer de vestigingen toegevoegd zijn aan Van den Udenhout.

Sinds 1957 staat de mens bij Van den Udenhout centraal. Wij beantwoorden je vragen dan ook graag. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Heb je een klacht? Deze kun je hier kenbaar maken.

 

 

 

VDU_ZwartWit.png

 

 

 

 

ALGEMENE GEGEVENS

Centraal tel. nr.
E-mail
Bedrijfsnaam
Merken
Adres
Postadres
KvK nr.
BTW nr.
IBAN
BIC

073 - 646 44 44
info@udenhout.nl
Autobedrijf van den Udenhout B.V.
Volkswagen, Audi, VW Bedrijfswagens, SEAT, Škoda, Kalkhoff e-bike, Urban Arrow
Balkweg 1, 5232 BT 's-HERTOGENBOSCH
Postbus 90127, 5200 MA 's-HERTOGENBOSCH
16032257
NL001145885B01
NL15VOWA0474819736
VOWANL21

Centraal tel. nr. 073 - 646 44 44
E-mail info@udenhout.nl
Bedrijfsnaam Autobedrijf van den Udenhout B.V.
Merken Volkswagen, Audi, VW Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, Kalkhoff e-bike, Urban Arrow
Adres Balkweg 1, 5232 BT 's-HERTOGENBOSCH
Postadres Postbus 90127, 5200 MA 's-HERTOGENBOSCH
KvK nr. 16032257
BTW nr. NL001145885B01
IBAN NL15VOWA0474819736
BIC VOWANL21

DUURZAAMHEID

Van den Udenhout hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn we continue bezig om onze dienstverlening duurzamer te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door het gebruik van groene stroom, sponsoring en de inzet van elektrische auto's.

 

CERTIFICAAT ERKEND DUURZAAM PLUS
Per 12 december 2018 is Van den Udenhout officieel Erkend Duurzaam Plus. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Van den Udenhout in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Erkend Duurzaam Plus is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche.

 

WAAROM ZIJN WIJ ERKEND DUURZAAM PLUS?
We verkopen alleen nog maar stille en zuinige banden en de gebruikte banden worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.

De inzet en verkoop van elektrische modellen. Van den Udenhout is officieel e-dealer. Dit betekent dat wij veel elektrische modellen in de showroom hebben staan en er ook proef gereden kan worden in deze modellen. Naast de volledig elektrische modellen, bieden wij ook alle hybride (semi-elektrische) Audi, Volkswagen, SEAT en Škoda modellen aan. 

We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.

Sponsoring van diverse maatschappelijke en sportieve projecten. Bijvoorbeeld de sponsoring van een gezinskamer in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en sponsoring van diverse hardloopevenementen zoals de Vestingloop.

Voor de vitaliteit van onze medewerkers bieden wij VDU FIT waarmee wij een gezonde leefstijl stimuleren.