Over van den udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout B.V. is de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT , CUPRA , ŠKODA en Kalkhoff e-bikes dealer van Nederland. Naast de verkoop en het onderhoud van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Kalkhoff e-bikes biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, lease, schadeherstel (Carlux) en Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC)

Autobedrijf Van den Udenhout werd in 1957 opgericht door Jan van den Udenhout. Het eerste autobedrijf met een koffiebar voor de klanten! De verkoop van de Kever groeide eind jaren vijftig en begin zestiger jaren spectaculair. Het pand werd dan ook al snel te klein, waardoor uitbreiding niet uit kon blijven. Door de jaren heen werden diverse vestigingen geopend. Uiteindelijk zijn er anno 2019 acht vestigingen: Eindhoven (Wekkerstraat), Den Bosch (Balkweg 1 en Balkweg 6), Helmond, Oss, Son, Veghel en Veldhoven. In de tijdbalk ziet u wanneer de vestigingen toegevoegd zijn aan Van den Udenhout. 

Sinds 1957 staat de mens bij Van den Udenhout centraal. Wij beantwoorden uw vragen dan ook graag. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Heeft u een klacht? Deze kunt u hier kenbaar maken.

Algemene gegevens

Centraal tel. nr. 073 - 646 44 44
E-mail info@udenhout.nl
Bedrijfsnaam Autobedrijf van den Udenhout B.V.
Merken  Volkswagen, Audi, VW Bedrijfswagens, SEAT,  ŠKODA en CUPRA
Adres  Balkweg 1, 5232 BT  's-HERTOGENBOSCH
Postadres Postbus 90127, 5200 MA  's-HERTOGENBOSCH
KvK nr. 16032257
BTW nr.  NL001145885B01
IBAN  NL15VOWA0474819736
BIC VOWANL21
Van den Udenhout Corona update
Meer info >

Duurzaamheid

Van den Udenhout hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn we continue bezig om onze dienstverlening duurzamer te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door het gebruik van groene stroom, sponsoring en de inzet van elektrische auto's.

CERTIFICAAT ERKEND DUURZAAM PLUS

Per 12 december 2018 is Van den Udenhout officieel Erkend Duurzaam Plus. Het certificaat Erkend Duurzaam Plus wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Van den Udenhout in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Erkend Duurzaam Plus is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche.

WAAROM ZIJN WIJ ERKEND DUURZAAM PLUS?

We verkopen alleen nog maar stille en zuinige banden en de gebruikte banden worden op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen.

De inzet en verkoop van elektrische Volkswagen modellen. Van den Udenhout is officieel e-dealer. Dit betekent dat wij de Volkswagen e-up! en Volkswagen e-Golf in de showroom hebben staan en er ook proef gereden kan worden in deze modellen. Daarnaast worden deze modellen regelmatig ingezet bij gemeentes. Naast de volledig elektrische modellen, bieden wij ook alle hybride (semi-elektrische) Audi en Volkswagen modellen aan. 

We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.

Sponsoring van diverse maatschappelijke en sportieve projecten. Bijvoorbeeld de sponsoring van een gezinskamer in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en sponsoring van diverse hardloopevenementen zoals de Vestingloop.

Voor de vitaliteit van onze medewerkers bieden wij VDU FIT waarmee wij een gezonde leefstijl stimuleren.