Onderhoudsprijzen bij Van den udenhout

U heeft gekozen voor een Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT of ŠKODA, en daarmee voor kwaliteit. Kwaliteit die u ook terug wilt zien in het onderhoud van uw auto. Bij Van den Udenhout bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en kwalitatief onderhoud aan uw auto!

Helaas zijn onze showrooms momenteel gesloten. Is uw auto toe aan zijn (twee)jaarlijkse APK, of heeft die onderhoud nodig? Het is belangrijk dat u te allen tijde veilig de weg op kan. En daarom mogen de werkplaatsen van Van den Udenhout, ook tijdens de lockdown, gewoon open blijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Onze monteurs zijn specifiek opgeleid voor uw auto. Zij kennen uw auto door en door en weten als geen ander hoe mogelijke problemen moeten worden opgelost. Bij Van den Udenhout werken wij met 100% originele onderdelen. Ook dat is zekerheid! Daarnaast zijn de prijzen voor deze 100% originele onderdelen niet duurder dan bij een universele garage.

Op dit moment zijn de tarieven voor 2021 nog niet bekend.

corona-logo-liggend-wit-breder.png

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend. 

Waarom onderhoud bij Van den Udenhout?

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

 


VRIJBLIJVENDE offerte

Wij maken vooraf graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij laten u dan weten wat de verwachte kosten zijn voor het onderhoud. Indien onze monteurs tijdens het uitvoeren van het onderhoud zaken tegenkomen die aan vervanging toe zijn, wordt u uiteraard op de hoogte gesteld voorafgaand aan de vervanging. Zo heeft u uw kosten altijd zelf in de hand.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.