Onderhoudsprijzen bij Van den udenhout

U heeft gekozen voor een Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT of ŠKODA, en daarmee voor kwaliteit. Kwaliteit die u ook terug wilt zien in het onderhoud van uw auto. Bij Van den Udenhout bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en kwalitatief onderhoud aan uw auto! Het is belangrijk dat je ten allen tijde veilig de weg op kan. Voor onderhoud of APK, kunt u gewoon bij ons terecht. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze monteurs zijn specifiek opgeleid voor uw auto. Zij kennen uw auto door en door en weten als geen ander hoe mogelijke problemen moeten worden opgelost. Bij Van den Udenhout werken wij met 100% originele onderdelen. Ook dat is zekerheid! Daarnaast zijn de prijzen voor deze 100% originele onderdelen niet duurder dan bij een universele garage.

Waarom onderhoud bij Van den Udenhout?

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen

 


VRIJBLIJVENDE offerte

Wij maken vooraf graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij laten u dan weten wat de verwachte kosten zijn voor het onderhoud. Indien onze monteurs tijdens het uitvoeren van het onderhoud zaken tegenkomen die aan vervanging toe zijn, wordt u uiteraard op de hoogte gesteld voorafgaand aan de vervanging. Zo heeft u uw kosten altijd zelf in de hand.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.