WAAROM LEASEN BIJ VAN DEN UDENHOUT?

  • Flexibiliteit is ons motto
  • Mobiliteit op maat
  • Zorgeloos rijden
  • Persoonlijk contact

Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van de klant. Voor zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Tevens bieden we de mogelijkheid om een e-bike van het merk Kalkhoff te leasen in combinatie met een auto.

Flexibiliteit is het motto bij Van den Udenhout. We adviseren voor elk gebruik van de auto. Is elektrisch rijden bijvoorbeeld niet gunstig voor de vakantie? Dan hebben we voor die periode een auto met een verbrandingsmotor klaarstaan.

Door de gastvrijheid en door te ontzorgen geeft Van den Udenhout net dat stukje extra zekerheid. Interesse in het leasen van een auto? Maar hieronder de keuze tussen zakelijke lease of private lease en bekijk de mogelijkheden voor u.

PRIVATE LEASE

Onbezorgd een gloednieuwe auto rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Dat kan met private lease. Verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, APK: alle kosten zitten bij het maandbedrag inbegrepen. Het enige waar u nog aan hoeft te denken is de brandstof.

naar private lease

Zakelijke lease

Van den Udenhout biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt perfect in op uw mobiliteitswensen en die van uw werknemers. We hebben een totaalaanbod voor de mobiliteit van al onze klanten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Naar zakelijke lease

Wij denken graag met u mee over flexibele mobiliteit.

Geef uw bedrijf extra kapitaal met sale & leaseback, kies voor flexibele en voordelige occasionlease, ga voor shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

 

Bekijk onze flexibele oplossingen