DISCLAIMER

Autobedrijf Van den Udenhout  B.V.*, alsmede dochteronderneming Carlux B.V. (hierna gezamenlijk: “Van den Udenhout” of “wij”), stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan één van onze websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

AFBEELDINGEN

Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met de aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanaf prijs geldt.

COPYRIGHT

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Van den Udenhout of haar licentiegevers. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Van den Udenhout.

VIRUSSEN EN VEILIGHEID

De website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

ANDERE WEBSITES

Deze website kan tevens links bevatten naar externe websites. Van den Udenhout is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot:

Autobedrijf Van den Udenhout B.V.
T.a.v. Afdeling Marketing
Balkweg 1
5232 BT ‘s-HERTOGENBOSCH

 

* Autobedrijf Van den Udenhout B.V. (KvK 16032257) is gevestigd aan de Balkweg 1, 5232 BT te ‘s-Hertogenbosch. Dochteronderneming Carlux B.V. (Kvk 16060435) is gevestigd aan de Afrikalaan 13, 5232 BD te ‘s-Hertogenbosch.