Volkswagen BEDRIJFSWAGEN PECHHULP en garantie

Op jouw Volkswagen Bedrijfswagen kun je vertrouwen. En mocht jouw Volkswagen bedrijfswagen ooit dienst weigeren, dan helpen wij je snel weer op weg. Pechhulpgarantie noemen we dat. Je kunt 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op deze gratis hulpverlening. 

Volkswagen belooft je altijd te blijven rijden. Hier staan de monteurs van Van den Udenhout helemaal achter en helpen ze graag aan mee. Volkswagen geeft standaard een uitgebreide garantie op alle nieuwe Volkswagen modellen, dus ook op de Bedrijfswagens. Je krijgt maar liefst vier jaar garantie ongeacht hoeveel kilometers je hebt gereden met jouw Volkswagen.

Plan jouw onderhoud online in

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen

Neem direct contact op

Pech in Nederland

Bel de Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp

088 - 033 0109

voor hulp in Nederland

Pech in het buitenland
Bel de Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp

+31 88 033 0109

Voor hulp in het buitenland

Alternatief nummer
Bij taalproblemen of geen verbinding

Bel +31 33 4949101
(alternatief, niet gratis)

Volkswagen Bedrijfswagens pechhulp

Rijd je een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen? Dan heb je recht op gratis pechhulp tijdens de fabrieksgarantie van 4 jaar. Laat je Volkswagen Bedrijfswagen onderhouden bij de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer en je behoudt ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp.

meer over Volkswagen Bedrijfswagens pechhulp

Voordelen Pechhulp:

Binnen 1 uur overal in Nederland
Reparatie ter plekke indien mogelijk

Belangrijke informatie over Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp

  • De Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp biedt je 24/7 hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa. Dus weigert jouw bedrijfswagen onverhoopt een keer, dan helpen wij je kosteloos en snel weer op weg. Let op: mocht je met een caravan, aanhanger of vouwwagen op vakantie gaan, raden wij je aan een additionele reisverzekering af te sluiten. Een aanhangend voertuig valt namelijk buiten de dekking van de Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp.
  • Moet je in het buitenland toch betalen voor vergoede hulpverlening? Vraag dan een rekening. Deze wordt in Nederland alsnog vergoed door de Volkswagen Bedrijfswagens dealer.
  • Bewaar het Serviceboekje/Onderhoudsboekje in uw auto. De stempels in dit boekje zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Volkswagen Bedrijfswagens Pechhulp is voldaan.
  • Ga goed voorbereid op reis en raadpleeg welke zaken eventueel verplicht zijn om in jouw auto te hebben in het land waar je naar toe gaat of doorheen rijdt.

Volkswagen Bedrijfswagen Pechhulp is geldig in de volgende landen:
België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Volkswagen BEDRIJFSWAGENS GARANTIE

Hieronder vind je meer informatie over de garantie waar je op kunt rekenen voor je Volkswagen Bedrijfswagens.

Lees meer

Lees minder

FABRIEKSGARANTIE

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar, vanaf 1e registratie kenteken, zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door jouw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Met een nieuwe Volkswagen hoef je je daar niet druk over te maken, dankzij de vier jaar durende fabrieksgarantie. 

ONDERDELENGARANTIE

Volkswagen biedt op al haar onderdelen altijd vier jaar garantie bij een betaalde reparatie. Na een reparatie van jouw bedrijfswagen of onderdelen hiervan, bieden wij je altijd vier jaar garantie. Mocht er onverwacht een onderdeel stuk gaan, dan kun je altijd teruggaan naar de garage en wordt dit kosteloos hersteld.

LAKGARANTIE

Je krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten jouw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van jouw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

CARROSSERIEGARANTIE

Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Jouw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop je hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten.