LUXE AUTO HUREN

Wilt u ook eens genieten van alle luxe die een auto te bieden kan hebben? Bij Van den Udenhout Autoverhuur vindt u ook een ruim aanbod aan luxe en exclusieve auto’s. Met name de huurauto’s van Audi laten niets te wensen over. Hiermee is een strak interieur en een elegant design gegarandeerd.

Sportieve auto huren

Bij Van den Udenhout Autoverhuur vindt u voor iedere gelegenheid een geschikte Audi. Heeft u bijvoorbeeld zin om een weekendje te toeren met de Audi TT Coupé? Ervaar van de sportieve rijeigenschappen die deze auto te bieden heeft, terwijl u geniet van alle luxe die het interieur te bieden heeft.

Liever de weg op terwijl je geniet van de zon en de wind in je haren? Dan kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een Audi A3 Cabriolet huren. Hiermee ervaart u ook de sportieve rijeigenschappen in combinatie met de chique looks, terwijl u profiteert van de voordelen die een cabrio te bieden heeft. Bij Van den Udenhout Autoverhuur kunt u een sportieve auto huren die perfect bij u past vanaf 1 dag. 

 

Reserveer uw huurauto hier

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen

audi-e-tronaudi-q7-1.jpg

audi-a5-sportback.jpgaudi-q5.png


Luxe en comfort

Een exclusieve auto huren waarmee u geniet van optimaal comfort voor het hele gezin? De stationwagens zoals de Audi A6 Avant en de SUV’s zoals de Audi Q7 zijn beschikbaar bij Van den Udenhout Autoverhuur! Met de ruimte die deze auto’s te bieden hebben in combinatie met alle luxe eigenschappen, geniet het hele gezien van vele kilometers. Daarnaast bieden de auto’s in dit segment veel bagageruimte waardoor ze ook geschikt zijn om te huren wanneer u met de auto op vakantie gaat.

Audi virtual cockpit

Wist u dat alle auto’s van Audi die u bij onze autoverhuur vindt, voorzien zijn van Audi virtual cockpit? Een volledig digitaal instrumentenpaneel waarmee u alles in één opslag in de gaten kunt houden. U kunt kiezen voor de klassieke weergave waarbij de snelheidsmeter en toerentellen domineren. Daarnaast kunt u kiezen voor de infotainmentweergave waarbij navigatie, telefoon en andere media prominent weergegeven worden. Ervaar het instrumentenpaneel van de toekomst!

 

Bekijk hier ons aanbod luxe huurauto's!