LUXE AUTO HUREN

Ga je binnenkort op pad met een huurauto? Dan zijn er genoeg redenen te bedenken om voor een luxe en exclusieve auto te kiezen. Bijvoorbeeld omdat je altijd al eens hebt willen ervaren hoe het rijdt of om geheel in stijl te arriveren op je gala of bruiloft. Wat jouw reden ook is om een luxe auto te huren, bij Van den Udenhout Autoverhuur heb je ruime keuze uit verschillende modellen.

EXCLUSIEVE MODELLEN VAN AUDI HUREN

Binnen onze verhuurvloot vind je luxe auto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Huur je een compacte A1, een sportieve A5 of een ruime elektrische Audi e-tron? Een strak interieur met veel luxe én een elegant en exclusief design zijn gegarandeerd. Kies het model dat past bij jouw wensen en de bijzondere gelegenheid die je hebt gepland.

 

Reserveer uw huurauto hier

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen

WAT DACHT JE VAN:

Audi A5 Coupé of Cabrio

De Audi A5 beschikt naast veel luxe ook over een flinke dosis sportiviteit, zowel in uitstraling als in rijeigenschappen. En wordt er mooi weer verwacht, dan kies je toch voor de A5 Cabriolet? Het voordeel van huren is dat je precies rijdt waar je op dát moment behoefte aan hebt.

audi-a5-sportback.jpg

Audi A6 Limousine

De Audi A6 is een zeer ruime auto, waardoor óók de mensen achterin veel comfort ervaren. Hij is van voor tot achter voorzien van veel luxe en digitale features, zoals de Virtual Cockpit. Het uiterlijk straalt klasse en exclusiviteit uit. Zo arriveer je met deze luxe huurauto geheel in stijl .

Audi-A6-Avant-zwart.png


AUTO HUREN VOOR EEN GALA OF BRUILOFT

Bij bijzondere gelegenheden hoort een bijzondere auto. Denk bijvoorbeeld aan een gala of bruiloft, waarbij de aankomst in een luxe auto niet mag ontbreken! Is jouw eigen auto hier niet helemaal geschikt voor? Huur dan een luxe model bij Van den Udenhout. Kies voor een A5 Cabrio of een chique A6 of Q7 en arriveer geheel in stijl op jouw gala of trouwfeest.

MET HET GEZIN OP PAD IN EEN LUXE AUTO

Een luxe auto huren voor het hele gezin? Wanneer je met het gezin op pad gaat,is het belangrijk dat een auto ruim en praktisch is, maar dat betekent niet dat er minder ruimte is voor luxe. Denk bijvoorbeeld eens aan de ruime Audi Q7 of ga voor een elektrische SUV met de Audi e-tron. Of wellicht een ruime station, zoals de Audi A6 Avant? Hoe dan ook, met een luxe huurauto wordt het gezinsuitje nóg leuker.

RESERVEER NU JE LUXE HUURAUTO

Bekijk het aanbod en reserveer direct jouw favoriete luxe auto bij Van den Udenhout Autoverhuur. Reserveer op tijd, dan zorgen wij ervoor dat jouw favoriete model voor je klaar staat. Zeker in periodes van schoolgala’s is het op tijd reserveren van auto’s in het luxe segment aan te bevelen.

Luxe auto huren