audi financiering

Financiering voor uw Audi? Van den Udenhout Financieringen helpt u met het vinden van een passende financiering voor u zodat u uw Audi kunt rijden. Dat kan zowel zakelijk als privé.

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van uw auto. Zakelijk of privé. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan u voorrekenen en u inzicht geven in het te betalen maandbedrag. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met Volkswagen Financial Services.

Audi financiering voorraad

audi financial lease

Kiest u voor Audi Financial Lease? Dan profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen, zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Audi Financial Lease is mogelijk voor alle Audi modellen.

De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw Audi. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Audi Financial Lease

Fiscaal aantrekkelijke financiering •
Lage maandbedragen door hoge restwaarde •
Transparante, vaste maandlasten •
Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's •
Gemakkelijk en snel geregeld bij Van den Udenhout •

Audi financial lease

AUDI PRIVÉ PLAN

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Audi en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Audi rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. 

Voordelig

Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het Audi Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van uw auto. Daarom kunt u bij Audi Bank een deel van de financiering "bevriezen": dat deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van de Audi. Oftewel: door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde van uw Audi profiteert u nu van lage maandbedragen. 

Verstandig

Wanneer u uw auto wilt financieren, adivseren wij om rekening te houden met de gebruiksduur van de auto. De praktijk wijst uit dat men na 3 tot 4 jaar aan een andere auto toe is.

Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kunt u duidelijk plannen, weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u uw kosten van tevoren goed inschatten.

Met een vast betaalplan voorkomt u dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit.

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren u om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëert u alvast een aanbetaling voor de volgende auto.

Voordelen Audi Privé Plan

  • Lage maandbedragen door rekening te houden met hoge restwaarde: dit wordt vertaald in het slottermijnvoordeel
  • Makkelijk en direct te regelen bij Van den Udenhout
  • Verantwoord lenen: financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Vaste looptijd, vaste rente, geen verrassingen achteraf
  • Maatwerk: afgestemd op uw wensen
  • Extra aflossen is mogelijk
  • Looptijd 3 tot 72 maanden 

balk-afm1.jpg