SkodaMonteurs

ŠKODA ECONOMY SERVICE

IS JOUW ŠKODA 5 jaar of ouder? PROFITEER MAXIMAAL!

Škoda Economy Service is er voor je als jouw Škoda 5 jaar is of ouder. Voorkom (hoge) onderhoudskosten en verzeker jezelf van mobiliteit. Van den Udenhout biedt Economy Parts aan, originele Škoda onderdelen die speciaal zijn ontwikkeld voor iets oudere Škoda modellen.* Deze onderdelen zijn 20% goedkoper dan de standaardonderdelen. Je krijgt eveneens korting op de montage en op onze uurtarieven. 

Afspraak inplannen

√ Zekerheid van de merkdealer

√ Goed opgeleide monteurs

√ Duidelijke offerte vooraf

De voordelen & zekerheden van Economy Service

Wij kennen je auto als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs, beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de onderstaande voordelen en zekerheden bieden voor jouw auto van 5 jaar of ouder:

Standaard met 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten*

4 jaar reparatiegarantie

√ Pechhulp in heel Europa**

√ Geen verrassingen achteraf, je ontvangt altijd eerst een offerte

√ Zonder afspraak binnenlopen voor klein onderhoud

Altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer

De hoogste kwaliteit met originele onderdelen

Behoud van fabrieksgarantie

Altijd lage onderhoudsprijzen

√ Gratis APK bij onderhoud

Gekwalificeerde merk-monteurs

AFSPRAAK INPLANNEN

Klik open voor meer informatie over de Economy Service voordelen >>

Laat minder zien >>

service-icoontjes-economy.jpg

4 JAAR reparatieGARANTIE 

Bij Economy Service heb je 4 jaar reparatiegarantie op de onderdelen en werkzaamheden die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen of uitgevoerd. Dit geldt voor zowel Originele Onderdelen als Economy Onderdelen.

service-icoontjes-economy3.jpg

LAGE PRIJZEN & 15% korting

Speciaal voor oudere modellen hanteren we lage onderhoudsprijzen én ontvang je altijd 15% korting! Voor kleine reparaties kun je altijd zonder afspraak binnenlopen en wij hebben altijd vervangend vervoer beschikbaar.

service-icoontjes-economy2.jpg

MOBILITEITSGARANTIE

Met Economy Service geniet je standaard van mobiliteitsgarantie, ook wel pechhulp genoemd. Zo ben je na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Bespaar op je Wegenwacht abonnement!

service-icoontjes-economy4.jpg

SERVICE DIALOOG & offerte vooraf

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten en krijg je altijd een offerte vooraf!

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde technici.

service-icoontjes-economy5.jpg

ORIGINELE & ECONOMY ONDERDELEN

Speciaal voor reparaties van iets oudere auto's zijn er ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe onderdelen met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. 

service-icoontjes-economy6.jpg

GRATIS APK i.c.m. Fijner rijden pas

Met de Fijner Rijden Pas is de APK helemaal gratis. De Fijner Rijden Pas geeft je recht op één gratis APK-controle per jaar. De APK-controle is inclusief viergas- of roetmeting en afmeldkosten.

Door te kiezen voor Škoda Economy Service ben je niet alleen een stuk voordeliger uit, je blijft ook verzekerd van de kwaliteit en diverse services die je van ons gewend bent. De originele Škoda vervangingsonderdelen helpen je daarnaast besparen op latere onderhoudskosten. In slechts vijf stappen weet je precies waar uje aan toe bent:

  1. Je brengt jouw auto naar Autobedrijf Van den Udenhout;
  2. Je bepaalt samen met ons wat direct moet gebeuren en wat kan wachten;
  3. Duidelijkheid over de kosten;
  4. Het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd;
  5. Je haalt jouw Škoda op en profiteert direct van de (gratis) mobiliteitsservice!

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

* Economy Service biedt voor alle Volkswagens, SEAT’s, Škoda's en Volkswagen Bedrijfswagens van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu's. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke auto die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een merkdealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.