Volkswagen Bedrijfswagen APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Nederland verplicht. Jouw Volkswagen Bedrijfswagen wordt dan nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Van den Udenhout is een erkend RDW-keuringsinstantie die jouw Volkswagen Bedrijfswagen door-en-door kent. Hierdoor wordt de APK vakkundig en snel uitgevoerd zodat je weer veilig op weg kunt. 

Met een verlopen APK riskeer je een boete. Plan daarom de keuring ruim van te voren in. Je kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Jouw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum.

Bij Van den Udenhout heb je al een erkende APK op jouw Volkswagen Bedrijfswagen voor slechts € 35,- (excl. BTW)!

Plan direct jouw APK in

APK SERVICES VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout biedt snelle en goedkope services voor het APK van jouw bedrijfswagen. Wanneer en hoe vaak jouw bedrijfswagen naar de APK moet hangt af van de leeftijd van jouw bedrijfswagen, het type brandstof en de gewichtsklasse. 

Als je jouw APK combineert met een onderhoudsbeurt dan is de APK geheel gratis. Je betaalt alleen de wettelijk afmeldkosten van € 4,85 (excl. BTW).

WAAROP WORDT jouw BEDRIJFSWAGEN GECONTROLEERD? 

De APK-keurmeester loopt alle zaken na die ervoor zorgen dat jouw bedrijfswagen zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk kan rijden. Een APK bestaat uit verkeersveiligheid, milieu en registratie.

VERKEERSVEILIGHEID

De remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

MILIEU

Bij elke keuring wordt er gekeken naar de uitstoot van uitlaatgassen. Bij auto's met een benzine-, LPG- of aardgasmotor heeft de APK een viergasmeting, bij dieselauto's wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten.

REGISTRATIE

Zowel de registratie van de APK als ook van de bedrijfswagen wordt nauwkeurig bijgehouden. Het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof. Sinds 1 januari 2014 moeten alle RDW-erkende bedrijven de kilometertellerstanden registreren. Het gaat om voertuigen tot en met 3.500 kilo GVW. Je kunt jouw Volkswagen bedrijfswagen tot twee maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met een of twee jaar verlengd. Heb je ook andere merken in jouw wagenpark? Geen probleem. Ook daarvoor kun je bij Van den Udenhout terecht.

 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen

Algemene Periodieke Keuring