pechhulp en garantie VOOR jouw SEAT

Bij iedere nieuwe SEAT hoort gratis Pechhulp. Mocht je ooit met pech onderweg staan dan helpen wij
je zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa. 

4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Van den Udenhout, als officiële SEAT-dealer uitvoert

Pech in Nederland

Bel de SEAT Pechhulp

088 - 033 0106

Voor hulp in Nederland

Pech in het buitenland

Bel de SEAT Pechhulp

+31 88 0330106

Voor hulp in het buitenland

SEAT PECHHULP

Vanaf de aflevering van je nieuwe SEAT kun je gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT Pechhulp. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets. Laat je SEAT onderhouden bij de SEAT-dealer en je behoudt ook daarna het recht op de gratis pechhulp met de SEAT Pechhulp.

 maak een werkplaatsafspraak

Hoe blijft je seat PECHHULP geldig?

Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Pechhulp, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

Bewaar je serviceboekje goed
Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst je Van den Udenhout een of meer stempels in het serviceboekje van jouw SEAT. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Pechhulp is voldaan. Houd je serviceboekje daarom altijd in de auto.

Is je recht op gratis pechhulp verlopen?
Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij Van den Udenhout voldoende om de SEAT Pechhulp opnieuw in te laten gaan.
 

De voordelen van SEAT Service bij Van den Udenhout:

 • Vlot, vakkundig en vertrouwd
 • De hoogste kwaliteit
 • Transparant en betrouwbaar
 • SEAT-pechhulp
 • 4 jaar garantie op reparaties inclusief onderdelen
 • Behoud van fabrieksgarantie
 • Hoge restwaarde

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

 • Alles onder één dak
 • Officiële merkdealer
 • Deskundig personeel
 • Complete ontzorging
 • Innovatief

Garanties Van SEAT 

Hieronder vind je meer informatie over de garantie waar je op kunt rekenen voor je SEAT.

Lees meer

Lees minder

CARROSSERIEGARANTIE ZELFS 6 TOT 12 JAAR

Voor alle SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roetschade dat ontstaan is door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

VAN DEN UDENHOUT GARANTIE

De leeftijd van je auto is de bepalende factor met betrekking tot de garantie. SEAT biedt verschillende soorten garanties. Deze garanties worden ook nagekomen als je met jouw auto naar Van de Udenhout komt. Wij houden dezelfde garantievoorwaarden aan als SEAT. Alle nieuwe SEAT-modellen krijgen vier jaar garantie. Als er iets kapot gaat of er doet zich een defect voor als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km (De eerste 2 jaar is er geen kilometer beperking) onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kan Van den Udenhout het mankement snel en vakkundig oplossen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden.

AFSPRAAK MAKEN

LAKGARANTIE VAN 2 OF 3 JAAR

Als er sprake is van materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven:

 • Voor de modellen Arosa, Ibiza/Cordoba (6K), Inca en Alhambra geldt een lakgarantie van 2 jaar;
 • Voor de modellen Ibiza (6L en 6J), Cordoba (6L), Leon, Toledo, Exeo en Altea wordt gedurende een termijn van 3 jaar lakgarantie gegeven.

Reparatiegarantie

Als je een reparatie, na 1 juni 2017, aan jouw SEAT door een officiële dealer hebt uit laten voeren dan heb je daar maar liefst 4 jaar garantie op.

Meer informatie over SEAT GARANTIE