autoverhuur mogelijkheden 

Van den Udenhout Autoverhuur biedt tal van verhuur mogelijkheden aan. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een elektrische auto te huren, een grote luxe auto of de perfecte auto voor een lekker weekendje weg bij ons te huren. Bekijk de onderstaande mogelijkheden hieronder allemaal, daar vertellen wij je graag nog meer over de verhuur mogelijkheden bij Van den Udenhout Autoverhuur.

Reserveer een huurauto

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen

E-verhuur

Van den Udenhout Autoverhuur is jouw e-Verhuur partner. Wij zijn dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit en we denken graag op flexibele wijze met je mee met jouw wensen en behoeftes. Ook ervaren hoe fijn elektrische rijden is? 

Meer informatie

Luxe auto huren

Wil jij ook eens genieten van alle luxe die een auto te bieden kan hebben? Bij Van den Udenhout Autoverhuur vind je ook een ruim aanbod aan luxe en exclusieve auto’s. Met name de huurauto’s van Audi laten niets te wensen over. 

Meer informatie

Ruime auto huren

Een groepsuitje of een reisje met de hele familie en te weinig zitplaatsen in jouw eigen auto? Ook voor de huur van een ruime auto met meerdere zitplaatsen ben je bij Van den Udenhout Autoverhuur aan het juiste adres, wij helpen je graag verder.

Meer informatie

Bestelbus huren

Op zoek naar een auto met veel laadruimte? De Volkswagen Bedrijfswagens staan voor je klaar. Zowel particulier als zakelijk kun je bij onze verhuur terecht voor het huren van een bestelbus. Binnen het aanbod Volkswagen Bedrijfswagens vind je bestelauto’s in alle maten zodat geen klus te groot is.

Meer informatie

E-bike verhuur

Ook is het mogelijk om een E- bike te huren bij Van den Udenhout. Zo ervaar jij ook het gemak van een elektrische fiets. Wij de premium e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff in ons assortiment. Deze zijn het perfecte vervoer om de drukte in de binnenstad met de auto te mijden. 

Meer informatie

Acties