RUIME AUTO HUREN

Een groepsuitje of een reisje met de hele familie en te weinig zitplaatsen in jouw eigen auto? Ook voor de huur van een ruime auto met meerdere zitplaatsen ben je bij Van den Udenhout Autoverhuur aan het juiste adres. Onze ruime 7 persoons huurauto’s bieden de uitkomst!

Auto huren voor 6 of 7 personen

Wil je een 6 of 7 persoons auto huren? Kijk dan zeker eens naar de Volkswagen Sharan of de Seat Alhambra! Beide auto's bieden comfortabele zitplaatsen voor 7 personen. Naast deze zitplaatsen blijft er voldoende ruimte over om bagage mee te nemen. Wil je een auto huren om met meerdere personen op vakantie te gaan en ook nog eens de ruimte hebben voor je bagage? Zet deze 2 auto’s dan zeker op jouw lijstje!

Buiten de ruimte die deze auto’s bieden zijn ze overigens ook met verschillende opties uitgerust om je een comfortabele reis te bezorgen. De auto’s beschikken standaard over airco en zijn beschikbaar met zowel een handgeschakelde als automatische versnellingsbak. Daarnaast zijn ze voorzien van verschillende accessoires en kun je een voorkeur aangeven voor benzine of diesel.

 

Reserveer jouw huurauto hier

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen
  • Corona-proof

Verhuur personenbus

Op zoek naar een auto om met een grote groep op pad te gaan? Bij Van den Udenhout Autoverhuur kun je ook terecht voor de huur van een bestelbus. De Volkswagen Transporter Kombi is een personenbus waarin 9 personen een comfortabele zitplaats vinden!

Naast de ruimte die deze 9 persoons bus je te bieden heeft, zorgen verschillende opties voor optimaal comfort tijdens jouw reis. De Volkswagen Transporter Kombi is standaard uitgerust met airco en biedt je de keuze tussen een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Daarnaast is de bus voorzien van verschillende accessoires en kun je een voorkeur aangeven voor benzine of diesel.

vw-transporter-kombi.jpg

 

Bekijk hier ons aanbod ruime huurauto's!