Auto huren particulier

Als particulier een auto huren? Wij zijn jouw verhuurpartner in de regio, met meer dan 1.000 auto's op voorraad: van een compacte Volkswagen up! tot een ruime Audi Q7, een Volkswagen T-Cross of een SEAT Arona. Of jij nu een auto kunt gebruiken voor een weekendje weg, een vakantie, een verhuizing of gewoon voor de lol. Voor iedereen die van A naar B moet komen, voor zakelijk of privé-gebruik en voor iedereen die alleen of met het hele gezin op pad gaat, hebben wij de ideale auto klaarstaan.

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Eindhoven kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan professionele autoverhuur en shortlease-constructies. En wanneer gewenst kun jij een huurauto ook ophalen en terugbrengen bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt.

 

Reserveer een huurauto

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil
  • Flexibele maatwerkoplossingen

 

de voordelen van een auto huren bij
van den udenhout autoverhuur

 

meer-dan-1000-autos-op-voorraad.png

Meer dan 1.000
auto's beschikbaar

Van een compacte Volkswagen up! tot een ruime Audi Q7

heldere-voorwaarden.png

Heldere
voorwaarden

 Waar iedereen wat aan heeft

vestiging-in-de-buurt.png

Vestigingen in Den
Bosch 
en Eindhoven

 Kies een vestiging bij jou in de buurt

persoonlijk-contact.png

Persoonlijk
contact

 Onze medewerkers helpen je graag verder

Ga je verhuizen? Wij helpen je graag!

Behalve personenauto's is het ook mogelijk om een volkswagen busje te huren. Of het nu gaat om het huren van een bus voor het verhuizen van je oudste zoon of dochter, of voor het ophalen van een kastje: wij hebben de perfecte bus voor iedere (verhuis)klus.
 

Reserveer direct

Met de auto op vakantie?

Heb je geen eigen auto of voldoet je auto niet aan je wensen om een lange reis mee te maken? Bij Van den Udenhout Autoverhuur huur jij jouw ideale vakantieauto! Wij hebben een ruime keuze uit auto's van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. 
 

Reserveer direct

Geniet van een luxe auto

Wil jij ook eens genieten van alle luxe die een auto te bieden kan hebben? Wij hebben een ruim aanbod aan luxe en exclusieve auto's. Met name de huurauto's van Audi laten niets te wensen over. Hiermee is een strak interieur en een elegant design gegarandeerd.
 

Reserveer diect

Te weinig zitplaatsen in je eigen auto?

Bij Van den Udenhout Autoverhuur huur jij een ruime auto voor een groepsuitje of een reisje met de hele familie. In ons huuraanbond vind jij ruime auto's met meerdere zitplaatsen. Onze zeverpersoons huurauto's bieden uitkomst!
 

Reserveer direct

Van den Udenhout Autoverhuur streeft ernaar de klant volledig te ontzorgen en een totaal mobiliteitsoplosser te zijn.

  • Voor één dag een auto huren? Natuurlijk kan dat!
  • Auto met trekhaak nodig? In ons assortiment hebben wij ook voldoende auto's met een trekhaak. Laat ons jouw wensen weten, zodat wij het een en ander voor je kunnen regelen.
  • Niet in bezit van een auto of voldoet je auto niet aan jouw wensen om een lange reis mee te maken? Bij Van den Udenhout Autoverhuur kun je ook een auto huren om mee op vakantie te gaan! Wij hebben een ruime keuze uit auto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Reserveer direct jouw huurauto.
  • Een groepsuitje of een reisje met de hele familie en te weinig zitplaatsen in jouw eigen auto? Ook voor de huur van een ruime auto met meerdere zitplaatsen ben je bij Van den Udenhout Autoverhuur aan het juiste adres. Onze ruime zevenpersoons huurauto’s bieden de uitkomst! Reserveer hier.

Audi-A1-wit.png

De Audi A1
huur je nu voor slechts
€ 84,- per dag.

 

MEER INFO

 

Volkswagen-Up-wit.png

De Volkswagen up!
huur je nu voor slechts
€ 55,- per dag.

 

MEER INFO

 

Seat-Ibiza-wit.png

De SEAT Ibiza
huur je nu voor slechts
€ 65,- per dag.

 

MEER INFO

 

Skoda-Scala-wit.png

De Škoda Scala
huur je nu voor slechts
€ 73,- per dag.

 

MEER INFO

 

VW-LKW-wit.png

De Volkswagen Caddy
huur je nu voor slechts
€ 60,- per dag.

 

MEER INFO