ŠKODA financiering

Je hebt je nieuwe Škoda gevonden, maar je houdt liever geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven? Dat begrijpen wij maar al te goed. Van den Udenhout Financieringen voorziet jou van een passende financiering, zodat je jou Škoda toch kunt rijden.

Van den Udenhout Financieringen maakt Škoda rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hiervoor werken we samen met Volkswagen Financial Services en is het zowel zakelijk als privé mogelijk om een financiering af te sluiten. Jouw Škoda was nog nooit zo dichtbij!

ŠKODA financiering voorraad

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk om een financiering af te sluiten. 

Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van jouw Škoda. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan je voorrekenen en je inzicht geven in het te betalen maandbedrag. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met Škoda Bank. 

ŠKODA FINANCIAL LEASE

Met de keuze voor Škoda Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van Škoda. De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van je auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van je auto op dat moment. Daarover betaal je alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlast en. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Škoda Financial Lease

Fiscaal aantrekkelijke financiering •
Lage maandbedragen door hoge restwaarde •
Transparante, vaste maandlasten •
Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's •
Gemakkelijk en snel geregeld bij Autobedrijf van den Udenhout •

Voordelen Škoda Privé Plan

  • Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde
  • Makkelijk en direct te regelen bij Van den Udenhout
  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Vaste looptijd en vaste rente, dus geen verrassingen achteraf
  • Afgestemd op jouw wensen
  • Extra aflossen natuurlijk mogelijk
  • Looptijd 3 tot 72 maanden  

ŠKODA PRIVÉ PLAN

Škoda Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op jouw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van je nieuwe Škoda. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van je auto. Dat merk je aan de lage maandlasten. Zo maken wij Škoda rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. 

Voordelig

Waarom je auto naar nul afschrijven als die aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het Škoda Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van de Škoda. Daarom kun je bij Škoda Bank een deel van de financiering "bevriezen": dat deel noemen wij de slottermijn. Daarover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van je Škoda. Dus door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde houd je de maandbedragen laag. 

Verstandig

Houd bij het financieren van een auto altijd rekening met de gebruiksduur. De praktijk leert dat men na 3 tot 4 jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kun je duidelijk plannen, weet je exact wanneer het betaalplan afloopt en kun je jouw kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkom je dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houd je rekening met jouw toekomstige mobiliteit.

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren je om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëer je alvast een aanbetaling voor de volgende auto.

balk-afm1.jpg