- Volkswagen service -

VOLKSWAGEN EXPRESS SERVICE

Volkswagen Express Service met vele snelle voordelen voor jouw Volkswagen!

volkswagen EXPRESS SERVICE

Kleine problemen worden altijd snel en vakkundig verholpen, zelfs zonder afspraak. Heb je een klein probleem met jouw auto? Bijvoorbeeld een storingslampje of een kapotte lamp? Dan kun je vrijblijvend naar onze Express Service rijden bij een van onze vestigingen. Zij helpen je direct en het probleem wordt snel verholpen. Je kunt gewoon wachten op je auto en hoort direct wat de reparatie kost. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Met de Economy Service maak je automatisch gebruik van de Mobiliteitsgarantie. Op deze manier ben je verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. 

DIRECT EN SNEL GEHOLPEN WORDEN

Ook bij de Volkswagen Express Service maken we alleen gebruik van echte Volkswagen onderdelen en daarom blijft jouw Volkswagen een echte Volkswagen. Bovendien ontvang je op onze onderdelen altijd twee jaar garantie. Onze gecertificeerde monteurs zijn opgeleid door Volkswagen en kennen jouw auto daarom door en door. Zo wordt je nog sneller en beter geholpen.

Volkswagen vestigingen

Volkswagen SERVICE DIALOOG

Hoe minder onderhoud aan jouw Volkswagen nodig is, hoe beter dat is. Het scheelt je een rit naar de dealer, reparatietijd en vooral kosten.

VAN DEN UDENHOUT GAAT DE DIALOOG AAN

De Volkswagen Service Dialoog is een extra dienstverlening bij het onderhoud aan de auto die jouw ervaringen meeneemt in de uit te voeren werkzaamheden. Want waarom een grote onderhoudsbeurt uitvoeren als een inspectie bevestigt dat een kleine volstaat? Of misschien is door een kleine reparatie nu, een grotere en duurdere ingreep later te voorkomen. De speciaal opgeleide Serviceadviseur combineert jouw ervaringen met zijn kennis van de auto. Tijdens een gezamenlijke inspectie van 20 minuten bij de auto stelt hij in overleg met jou vast welk onderhoud nu raadzaam is en wat eventueel nog kan wachten. Hij brengt alle aandachtspunten in kaart en beoordeelt de algemene staat van de auto. Dit vertaalt hij naar een advies met bijbehorende offerte. Zo weet u meteen waar uw Volkswagen en uw portemonnee aan toe zijn.

 Werkplaatsafspraak maken

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Vooraf duidelijkheid over de kosten
  • Vooraf duidelijkheid over eventuele te verrichten reparaties.
  • Betrokken bij de kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden

IDEAAL ONDERHOUD

Met Service Dialoog kies je zonder extra kosten voor een onderhoudsvorm die afgestemd is op de behoeften van jouw Volkswagen. Door jou en je persoonlijke ervaringen bij het onderhoud te betrekken, kunnen wij jouw Volkswagen precies de zorg geven die nodig is. Dit kan je geld besparen, bovenop onze toch al concurrerende tarieven. Om hier maximaal van te profiteren, nodigen wij je uit te kiezen voor Service Dialoog: de extra service van jouw Volkswagen-dealer.

Maak direct een afspraak online


 

KnoppenLosseBlokken.png

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

KnoppenLosseBlokken2.png