VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGENS FINANCIERING

Samen met jou zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van jouw bedrijfsauto. Mobiliteit is cruciaal voor jouw zakelijke succes. Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche op zakelijk gebied en werkt samen met Volkswagen Financial Services. Zo ben je verzekerd van de beste financiering tegen de laagste prijs!

VW Bedrijfswagens financiering voorraad

Financiële Proefrit Volkswagen Bedrijfswagens

Kijk je al uit naar je nieuwe bedrijfswagen? Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe ga je deze financieren?

CAREPORT FINANCIAL LEASE. SLIM ZAKELIJK RIJDEN.

Van den Udenhout Financieringen biedt zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Zodat  jij altijd zorgeloos mobiel bent. 

Kies je voor Financial Lease, dan kies je voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zo maakt CarePort Financial Lease bijvoorbeeld slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van jouw Volkswagen.

De basis voor het CarePort Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van je bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen je maandlasten fors. Zo kun je rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. 

Voordelen CarePort Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe rentetarieven
  • Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten
  • Financiering speciaal voor auto's

 

Uitleg
Volkswagen Bedrijfswagen financial lease

Hoe werkt de slottermijn?

Hoe regel ik Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease?

Full Operational of Financial Lease?

balk-afm1.jpg