AUDI BANDENSERVICE

De best passende band bij jouw Audi, dankzij de Bandenservice!

Bij Van den Udenhout kiest u voor banden die van de modernste materialen zijn gemaakt en speciaal afgestemd zijn op het betreffende model Audi. Wij voorzien jouw Audi van zomerbanden, winterbanden of All Season-banden die opgewassen zijn tegen alle uitdagingen die u onderweg tegenkomt. Zo ga je veilig en comfortabel op weg met jouw Audi.

Plan hier direct jouw afspraak in

VAN DEN UDENHOUT BANDENSERVICE

Omdat Audi weet hoe belangrijk de juiste banden zijn, maakt Van den Udenhout ook gebruik van dezelfde bandenservice. Audi werkt uitsluitend met banden die aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Het type band onder jouw auto kan namelijk een verschil maken in wegligging, uitstoot en rijplezier. De gespecialiseerde monteurs van Van den Udenhout kennen de verschillen en zullen altijd de beste keuze aan je voorleggen. Zo kun je altijd met een goed gevoel de weg op.

KWALITEIT audi BANDENSERVICE

De kwaliteit van de banden waarmee jouw (nieuwe) Audi wordt geleverd, zijn gemaakt om alle uitdagingen aan te gaan, die ze onderweg tegenkomen. Er worden uitsluitend moderne materialen gebruikt en deze worden special afgestemd op het betreffende model Audi. Er zit veel verschil in banden. Ook het weer en het wegdek hebben invloed op jouw banden. Daarom wordt elke band uitvoerig getest op rolweerstand, invloed van de rijdynamiek en handling, prestatie op hoge snelheid, waterafvoer, winterbestendigheid en vormvastheid van de band. Elke band wordt beoordeeld of deze geschikt is voor de montage onder jouw Audi. Ook worden ze getest op zeer hoge snelheden en op verschillende wegdekken, zoals een noodstop op een droog wegdek. De duurzaamheid gedurende 40.000 kilometer wordt in kaart gebracht en de optimale rondheid en afrolkwaliteit wordt beoordeeld. Als de samenhang tussen de bandenspecificaties en jouw model Audi kloppen, worden de banden gemonteerd onder auto. 

audi SEIZOENSBANDEN

Ook voor zomer- of winterbanden kunt bij Van den Udenhout terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw auto helemaal zomer- of winterklaar gemaakt wordt. Heb je liever vier-seizoensbanden? Ook hierin kunnen wij je voorzien van passend advies en passende montage op jouw Audi.

Neem voor meer informatie contact op met onze Service-adviseurs.

Of plan direct jouw werkplaatsafspraak in!

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen