UW VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGEN GOED VERZEKEREN

Of u nu kiest voor een nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen, u wilt uw bezit optimaal beschermen. Een autoverzekering is niet alleen een logische aanvulling op uw nieuwe of gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen, maar biedt u ook in de toekomst voordelen. Waarom zou u dit dan niet bij Van den Udenhout doen? Wij bieden u namelijk 2 uitgebreide verzekeringen.

Bereken uw premie

UW VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGEN VERZEKEREN

We laten u graag kennismaken met onze uitstekende voorwaarden en condities. We bieden een ruime dekking en een unieke optie: de no-claim beschermer.

Bereken uw premie

CAREPORT BASISVERZEKERING

De CarePort Basisverzekering biedt een ruime dekking en heeft uitstekende voorwaarden! De basisverzekering is afsluitbaar voor zowel nieuwe als gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens.

De bijzonderheden in één oogopslag:

  • Gratis vervangende auto bij schade
  • Geen eigen risico bij reparatie door Van den Udenhout
  • Wij zijn uw directe aanspreekpunt
  • Hulpservice in binnen- en buitenland
  • Accessoires tot € 2.000,- gratis meeverzekerd

CAREPORT PLUSVERZEKERING

Heeft u een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen aangeschaft? Dan kunt u de CarePort Plusverzekering afsluiten. Bovenop de voorwaarden van de Basisverzekering biedt die een nog completere dekking.

De bijzondere extra’s van de CarePort Plusverzekering:

  • 12 maanden nieuwwaarderegeling
  • Gratis vervangende auto bij schade, diefstal en verlies
  • Standaard schadeverzekering voor inzittenden

UNIEKE NO-CLAIM BESCHERMER

CarePort verzekering heeft een unieke optie: de no-claim beschermer. Hiermee kunt u jaarlijks één keer een schade claimen zonder terug te vallen in uw no-claim korting. En dat kan u veel geld besparen.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

We laten u graag kennismaken met onze uitstekende voorwaarden en condities. Die zijn van toepassing op al onze autoverzekeringen.

Tevens bieden we de "laagste prijs garantie" aan ten opzichte van uw huidige verzekering. Wanneer we u een nieuw af te sluiten autoverzekering aanbieden, maken we een vergelijking met  uw huidige premie, voorwaarden en condities. Indien u op dezelfde voorwaarden die wij u aanbieden ergens anders nóg voordeliger uit bent, garanderen wij u onze polis tegen dezelfde premie.