Van den Udenhout Autoverhuur

Bij Van den Udenhout Autoverhuur huur jij voor elke gelegenheid een auto. Wij zijn jouw verhuurpartner in de regio, met meer dan 1.000 auto's in de vloot: van een compacte Volkswagen up! tot een ruime Audi Q7, een Volkswagen T-Roc Cabrio, Crafter of een van onze electrische auto's. Of je nu een auto kunt gebruiken voor een weekendje weg, een vakantie, een verhuizing of gewoon voor de lol. Voor iedereen die van A naar B moet komen, die liever (nog) niet met openbaar vervoer reist, voor zakelijk of privé-gebruik en voor iedereen die alleen of met het hele gezin op pad gaat, hebben wij de ideale auto klaarstaan.

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Eindhoven kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan professionele autoverhuur en shortlease-constructies. En wanneer gewenst kun jij een huurauto ook ophalen en terugbrengen bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Reserveer een huurauto

Wat te doen bij schade?

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

 • Kwalitatief jonge huurauto's
 • Groot en divers aanbod
 • Aangesloten bij Euromobil
 • Flexibele maatwerkoplossingen

Beoordeel Van den Udenhout Autoverhuur

particulieren autoverhuur 

Voor professionele autoverhuur kun je terecht bij onze vestigingen in 's-Hertogenbosch en Eindhoven. We zijn op maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar via 088-3746870 van 07.30 - 18.00 uur.  Op zaterdag van 09.00 - 12.00 uur. Online zijn we 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar via udenhout.nl/autoverhuur of via e-mail info@udenhoutautoverhuur.nl

Ga je een weekendje weg?

Heeft niemand een grote auto waar iedereen in kan? Maak je weekend dan een stukje comfortabeler met een ruime huurauto.

Je eigen auto tijdelijk niet tot je beschikking?

Van den Udenhout helpt jou graag verder met tijdelijke mobiliteit. Daarom bieden wij je graag verschillende personenauto's of busjes aan.

Ga je verhuizen? Wij helpen je graag!

Behalve personenauto's hebben wij ook busjes te huur. Of het nu gaat om het huren van een bus voor het verhuizen van zoon, dochter of voor het ophalen van een kastje: wij hebben de perfecte bus voor iedere (verhuis)klus.

Reserveer direct

Een huurauto nodig voor de zaak?

Heb jij zakelijk behoefte aan tijdelijk of extra vervoer?
Wij beschikken over één van de grootste verhuurvloten in Midden- en Oost-Brabant. Daarom kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden. Voor zowel korte als voor lange(re) termijn autoverhuur.

Flexibel wagenpark!
Bestaat jouw wagenpark uit lease- en koopauto's? In veel gevallen wordt er niet gedacht aan huren of shortlease van een auto. De combinatie van diverse mobiliteitsoplossingen in je wagenpark kan veel voordelen opleveren. Onze accountmanager komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat.

Nu al een vraag?
Onze afdeling is telefonisch bereikbaar op 088–374 68 70. Hier kun je terecht met alle vragen over onze zakelijke tarieven, mobiliteitsvragen of om een afspraak te maken. Per e-mail kun je ons bereiken op info@udenhoutautoverhuur.nl.

 

Reserveer direct

Van den Udenhout Autoverhuur streeft ernaar om jou volledig te ontzorgen en een totaal mobiliteitsoplosser te zijn.


 • Op zoek naar een auto met veel laadruimte voor bijvoorbeeld een verhuizing? Jij huurt je bestelbus bij Van den Udenhout Autoverhuur. Zowel particulier als zakelijk. Geen klus is te groot. Want binnen het aanbod Volkswagen Bedrijfswagens vind je bestelauto’s in alle maten. Bekijk direct ons aanbod bestel- en verhuisbussen 
 • Liever niet direct een langlopend contract? Huur een auto bij Autobedrijf Van den Udenhout. Wij denken met je mee.

Automaat, trekhaak en andere opties op huurauto's

Van den Udenhout Autoverhuur voorziet jou van een zo compleet mogelijke huurauto. Wij bieden niet alleen veel verschillende soorten en maten auto's aan, maar wij bieden jou ook de keuze uit verschillende opties. Om ervoor te zorgen dat jij altijd geniet van comfort zijn alle huurauto’s standaard uitgerust met airco. Daarnaast zijn er veel opties beschikbaar: je kunt bijvoorbeeld een automaat of auto met trekhaak huren.

Automaat huren

Steeds meer mensen rijden in een auto met een automatische versnellingsbak. Zij raken gewend aan deze comfortabele manier van rijden. Bij Van den Udenhout Autoverhuur is het in de meeste gevallen mogelijk om een auto als automaat te huren. Zo hoef je niet ineens te gaan schakelen als je dit niet meer gewent bent. Wel zo fijn, toch?

Trekhaak huren

Niet iedere auto beschikt over een trekhaak. Soms is het erg handig om bijvoorbeeld een aanhanger te kunnen gebruiken. Wil je gebruik maken van een auto met trekhaak? Bij Van den Udenhout Autoverhuur is dit mogelijk voor jou. Wij hebben diverse auto's met een trekhaak staan, zoals de Volkswagen Golf Variant of Passat Variant. Zo is het altijd mogelijk om spullen te vervoeren met een aanhanger, zelfs als jouw eigen auto geen trekhaak heeft!

Kan jouw eigen auto geen caravan trekken, maar wil je toch met een caravan op vakantie? Met onze Volkswagen Passat Variant is dat geen probleem! Op zoek naar een andere auto met trekhaak? Informeer via het nummer 088–374 68 70 of stuur jouw vraag per mail naar info@udenhoutautoverhuur.nl.

Andere wensen?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Je kunt vaak de keuze maken voor benzine of diesel. Daarnaast kun jij een auto huren met winterbanden. Heb je een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer je huurauto hier

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe oud moet ik zijn om een huurauto te mogen huren?

 • Minimaal 1 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs
 • Onder de 23 jaar gelimiteerde keuzes aan auto's

Moet ik een geldig Nederlands rijbewijs hebben?

Om een auto te kunnen huren dien je minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig nederlands rijbewijs. Bij het ophalen van de huurauto dien je deze te tonen aan onze medewerker

Is mijn reserveringsaanvraag direct definitief?

De reserveringsaanvraag is niet direct definitief. Echter sturen wij eerst automatisch een e-mail na iedere reserveringsaanvraag, waarmee wij bevestigen dat wij de reserveringsaanvraag in goede orde ontvangen hebben. Daarin geven wij aan dat wij per e-mail of telefoon met je contact opnemen om de aanvraag, waar mogelijk, om te zetten naar een definitieve bevestiging. Wij nemen hiervoor zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Minder informatie

Dien ik een borg te betalen bij het huren van een auto?

De borgt bedraagt de verwachte huursom verhoogd met eenmaal het eigen risico. De borg dient per creditcard te worden voldaan; contant of middels PIN is niet mogelijk.

Wat moet ik meenemen als ik mijn huurauto kom ophalen

Naast uw rijbewijs dient u een paspoort / ID bewijs en een geldige creditcard te kunnen tonen. De naam zoals die op de huurovereenkomst is opgenomen dient gelijk te zijn aan het paspoort / ID bewij en creditcard.

Welke creditcards worden geaccepteerd?

Enkel de creditcard van VISA en Mastercard worden door ons geaccepteerd. Het is niet mogelijk een prepaid creditcard te gebruiken.

Verhuurt u sneeuwkettingen, skiboxen of dakdragers?

Nee, wij verhuren geen sneeuwkettingen, skiboxen of dakdragers.

Is het mogelijk om een auto voor een halve dag te huren?

Nee, de minimale duur van de verhuur is altijd 1 dag

Kan ik een auto huren die afgeleverd wordt op winterbanden?

Wij leveren geen auto’s op winterbanden maar op AllWeather banden die voldoen aan de eis van winterbanden. Hier worden geen extra kosten voor ik rekening gebracht. Graag bij de reservering aangeven dat u hier gebruik van wenst te maken.

Kan ik bij mijn reservering de voorkeur aangeven voor een specifiek model?

Wij verhuren auto’s op basis van een verhuurklassen en niet een specifiek model. Indien u bij de reservering uw voorkeur aangeeft zullen wij hier wel rekening mee proberen te houden.

Kan ik mijn huurauto buiten de openingstijden ophalen / inleveren?

Het ophalen en inleveren van de auto buiten onze openingstijden zoals die op onze site vermeld worden is niet mogelijk.

Tijdens het huren

Mag ik met mijn huurauto naar het buitenland?

Standaard is het niet toegestaan met de auto naar het buitenland te gaan tenzij u dit bij aanvang van de huurovereenkomst duidelijk heeft aangegeven. Indien u dit gedurende de huurovereenkomst wilt aanpassen dient dit schriftelijk te worden aangevraagd op info@udenhoutautoverhuur.nl.

Onderstaande landen zijn dan toegestaan:

Andorra
België
Denemarken
Duitsland
Frankrijk
Finland
Hongarije
Italië
Ierland
Kroatië
Luxemburg
Noorwegen
Polen
Portugal
Oostenrijk
Spanje, met uitzondering van Ceuta en Millila.
Slovenië
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk
Zweden
Zwitserland

Indien u in het bezit wilt komen van de groene kaart kunt u deze aanvragen bij schadeverhuur@udenhoutautoverhuur.nl.

Wat moet ik doen als de auto onderhoud nodig heeft

Indien de auto aangeeft dat er onderhoud (of reparatie van een defect) moet worden uitgevoerd  aan de auto dient u contact op te nemen met Autobedrijf Van den Udenhout voor het maken van een afspraak bij één van onze filialen. Wij zijn bereikbaar op 073 – 646 4444. Voor werkzaamheden buiten één van onze bedrijven dient u vooraf  telefonisch akkoord aan te vragen bij onze afdeling Garantie, bereikbaar op 073 – 646 4444 of garantie@udenhout.nl.  Een eventuele vervangende auto gedurende de werkzaamheden dient ook vooraf te worden aangevraagd.

Wat moet ik doen in geval van een technise stranding of een lekke band en u zich in Nederland bevindt?

Als u pech krijgt met de huurauto kunt u contact opnemen met de mobiliteitsdienst op één van de onderstaande telefoonnummers. Dit is zowel binnen als buiten onze openingstijden

 

·        Volkswagen: 088 - 033 01 09

·        Audi: 088 - 033 01 08

·        Škoda: 088 - 033 01 07

·        SEAT: 088 - 033 01 06

·        Bedrijfswagens: 088 - 033 01 09

Indien u zich in het buitenland bevindt dient u contact op te nemen met

·        Euromobil Alarm Service: +31 (0)33 245 5067

Wat moet ik doen in geval van schade ?

Als er tijdens de huurperiode een kleine schade aan de auto is ontstaan dan is het niet nodig hiervoor contact met ons op te nemen. Wij verzoeken u dan wel een Europees Schadeformulier in te vullen en binnen 48 uur aan ons op te sturen. Deze schade zal dan bij het inleveren van de auto met u worden afgewikkeld en worden hersteld.

Indien de schade dermate groot is en herstel is noodzakelijk dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen en de volgende stappen te ondernemen.

    • Rijd niet verder met de auto
    • Neem contact op met de politie
    • Vul een volledig Europees Schadeformulier  in en onderteken deze. Indien er een tegenpartij betrokken is zorg dat deze ook ondertekend.

     Schadeformulier downloaden

Krijg ik een vervangende auto als mijn huurauto onderhoud nodig heeft en / of schade hersteld dient te worden?

Voor de duur van het onderhoud aan of herstel van de auto stellen wij u een vervangende auto ter beschikking uit de kleinste klasse

Krijg ik de beschikking over reservesleutel en/of kentekencard?

Nee, tijdens de huurperiode krijgt u niet de beschikking over de reservesleutel en/of kentekencard

Kan ik een kopie van de kentekencard opvragen?

Tijdens de huurperiode kunt u een kopie van de kentekencard opvragen bij info@udenhoutautoverhuur.nl.

Na het huren van de auto

Moet ik de auto na de huurperiode met een volle brandstoftank weer inleveren?

Het is niet verplicht om de auto met een volle tank weer in te leveren. Indien wij de auto voor u mogen aftanken belasten wij u de brandstofkosten aangevuld met € 10,00 aftankkosten.

Waar mag ik mij melden als ik een vraag heb over de factuur die ik van Van den Udenhout Autoverhuur heb ontvangen?

Vragen kunt u stellen op factuurdigitaal@udenhoutrent.nl. Vergeet u svp niet om duidelijk het factuurnummer te melden waar u de vraag over heeft.

Zakelijk

Op welke manier moet ik mijn auto aan het eind van de huurperiode afmelden?

De afmelding van de auto dient per mail te gebeuren op info@udenhoutautoverhuur.nl.

 

 

Schade met een huurauto?

Vervelend! Maar een ongelukje kan gebeuren. In geval van schade aan een huurauto vragen we je om een Europees Schadeformulier in te vullen en deze binnen 48 uur te sturen naar schadeverhuur@udenhoutautoverhuur.nl

Schadeformulier downloaden

Houd bij grote schade (waarbij herstel noodzakelijk is) rekening met het volgende:

 • Rijd niet verder
 • Neem contact op met de politie
 • Bel buiten kantoortijden of als je in het buitenland bent met Euromobil Alarm Service: +31 (0)33 245 5067.