Van den Udenhout Autoverhuur

Bij Van den Udenhout Autoverhuur kun je voor elke gelegenheid een Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, Audi, Seat of Škoda huren. Of het nu gaat om een weekendje weg, vakantie, verhuizing of gewoon voor de lol. Van den Udenhout Autoverhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland.

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Helmond, Veghel en Boxtel kan Van den Udenhout Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autoverhuur en shortlease constructies. Van een Volkswagen up! tot een Audi Q7, een A5 Cabriolet of een Crafter! Indien wenselijk kun je de huurauto ook op een van onze andere vestigingen ophalen.

RESERVEER NU!

WAAROM EEN AUTO HUREN BIJ VAN DEN UDENHOUT?

  • Kwalitatief jonge huurauto's
  • Flexibel
  • Groot en divers aanbod
  • Aangesloten bij Euromobil

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant. 

ZOEK JIJ EEN ZAKELIJKE HUURAUTO?

Zakelijk behoefte aan tijdelijk of extra vervoer?
Wij beschikken over één van de grootste verhuurvloten in Midden- en Oost-Brabant. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte als lange termijn autoverhuur. 

Flexibel wagenpark!
Heb je een wagenpark bestaande uit leaseauto's en koopauto's? In veel gevallen wordt er niet gedacht aan het huren van een auto. De combinatie van diverse mobiliteitsoplossingen in je wagenpark kan veel voordelen opleveren. Eén van onze accountmanagers komt graag bij je langs! 

Nu al een vraag?
Onze afdeling is bereikbaar op 088–374 69 70. Hier kun je terecht met alle vragen over onze zakelijke tarieven, mobiliteitsvragen of om een afspraak te maken. Per e-mail kan je ons bereiken op info@udenhoutrent.nl

AUTOMAAT, TREKHAAK EN ANDERE OPTIES OP HUURAUTO'S

Bij Van den Udenhout Autoverhuur proberen wij je te voorzien van een zo compleet mogelijk aanbod. Dit betekent niet alleen dat we veel verschillende soorten en maten auto’s willen aanbieden, maar dat we jou ook de keuze willen bieden uit verschillende opties. Om ervoor te zorgen dat jij altijd geniet van comfort zijn alle huurauto’s standaard uitgerust met airco. Daarnaast zijn er vele opties beschikbaar, je kunt bijvoorbeeld ook een automaat of auto met trekhaak huren.

Automaat huren

Steeds meer mensen rijden in een automaat en raken gewend aan deze comfortabele manier van rijden. Bij Van den Udenhout Autoverhuur is het in de meeste gevallen mogelijk om een auto als automaat te huren. Zo hoef je niet ineens te gaan schakelen als je dit niet meer gewend bent. Wel zo fijn toch?

Trekhaak huren

Niet iedere auto beschikt over een trekhaak, terwijl het af en toe erg handig kan zijn om bijvoorbeeld een aanhanger te kunnen gebruiken. Wil je ook gebruik kunnen maken van een auto met trekhaak? Bij Van den Udenhout Autoverhuur zorgen wij dat dit ook voor jou mogelijk is. Bij ons zijn verschillende auto’s met trekhaak te vinden, zoals de Volkswagen Golf Variant en Passat Variant. Zo is het altijd mogelijk om spullen te vervoeren met een aanhanger, zelfs als jouw eigen auto geen trekhaak heeft!

Kan jouw eigen auto geen caravan trekken, maar wil je toch met de caravan op vakantie? Met bijvoorbeeld de Volkswagen Passat Variant is dat geen probleem! Op zoek naar een andere auto met trekhaak? Informeer via het nummer 088–374 69 70 of stuur jouw vraag per mail naar info@udenhoutrent.nl.

Andere wensen?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Je kunt vaak de keuze maken voor benzine of diesel. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te huren met winterbanden. Heb je een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer jouw huurauto hier

Audi A1 Sportback

Zeer aantrekkelijke aanbieding op de Audi A1.

Nu € 67,50 per dag

Volkswagen up!

Deze up! huur je nu voor slechts € 42,25 per dag.

Nu € 42,25 per dag

SEAT Ibiza

Deze Seat Ibiza huur je nu voor slechts € 49,25 per dag.

Nu € 49,25 per dag

ŠKODA SCALA

Deze ŠKODA SCALA huur je nu voor slechts € 57,25 per dag.

Nu € 57,25 per dag

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is zonder overdrijven een begrip in zijn klasse.

Nu € 53,25 per dag