AUTO huren DEN BOSCH

Auto huren in Den Bosch? Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden- en Oost Brabant. Hier vindt je altijd de geschikte huurauto. Bij Van den Udenhout Autoverhuur in Den Bosch vind je alleen maar hoogwaardige en jonge huurauto’s. Ook zijn wij aangesloten bij Euromobil. Dit is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en VW Bedrijfswagens. Je kunt ons vinden bij onze Volkswagen en Audi vestiging aan de Balkweg 1 in Den Bosch.

Reserveer direct

  Balkweg 1
5232 BT
'S-HERTOGENBOSCH

Ruim assortiment huurauto's in den bosch

Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch biedt je een ruim assortiment aan huurauto’s van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en VW Bedrijfswagens. Van de sportieve Volkswagen Polo of Golf tot een exclusieve Audi A6 Avant of E-TRON . Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment en vind je ideale auto.

Wil je in Den Bosch een auto huren? Dan kun je bij ons altijd terecht voor jouw huurauto! Wij bieden je de geschikte wagen voor elke gelegenheid. Of dit nou is voor een trouwdag, verhuizing, vakantie of gewoon voor de lol, bij Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch zit je altijd goed!

Het is helaas niet mogelijk om in het weekend je auto op te halen of in te leveren bij Van den Udenhout Autoverhuur Den Bosch. Natuurlijk kun je wel een auto huren voor het weekend! Deze kun je dan vrijdag ophalen en op maandag weer inleveren. Ook is het mogelijk je huurauto bij een van onze andere vestigingen op te halen, indien dit wenselijk is.

Waarom een auto huren bij Van den Udenhout?

  • Voor elke gelegenheid een geschikte auto
  • Kwalitatief jonge auto's
  • Flexibel
  • Aangesloten bij Euromobil

Bus huren in Den bosch?

Bij Van den Udenhout Autoverhuur in Den Bosch vind je naast een ruim aanbod personenauto's ook bussen. Denk aan de Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter. Heb je meer laadruimte nodig tijdens het klussen of verhuizen? Dan staan deze bussen voor je klaar. De inhoud van de laadruimte varieert van 3 m³ bij de Caddy, tot 11 m³ bij de Crafter. De Transporter geldt met 6,7 m³ laadruimte als gulden middenweg. Welke bus ga jij huren?

Personenbussen

Naast bussen die meer laadruimte bieden, vind je bij onze autoverhuur ook personenbussen. De Volkswagen Multivan heeft 7 zeer comfortabele zitplaatsen én veel laadruimte. Een ideale bus om met meerdere personen op reis te gaan, zoals bijvoorbeeld een skivakantie. 

Reserveer direct

 

VERHUURBALIE

  Maandag 07:30 - 18:00
  Dinsdag 07:30 - 18:00
  Woensdag 07:30 - 18:00
  Donderdag 07:30 - 18:00
  Vrijdag 07:30 - 18:00
  Zaterdag 09:00 - 12:00
  Zondag Gesloten