VOLKSWAGEN FINANCIERING

Financiering voor uw Volkswagen?Van den Udenhout Financieringen maakt Volkswagen rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen en is het zowel zakelijk als privé mogelijk om een financiering af te sluiten. Uw Volkswagen was nog nooit zo dichtbij!

Welke Volkswagen financiering past het beste bij u?

Bekijk het hier

Financiering van uw Volkswagen?

Van den Udenhout Financieringen helpt u met het vinden van een passende financiering voor u zodat u uw Volkswagen kunt rijden. Afhankelijk van uw wensen, hebt u de keuze uit Financial Lease, het Volkswagen Privé Plan of Volkswagen Credit. Bekijk wat de beste oplossing voor u is.

Let op! Geld lenen kost geld.

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van uw Volkswagen. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan u voorrekenen en u inzicht geven in het te betalen maandbedrag. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met Volkswagen Bank.

volkswagen financial lease

Kiest u voor Volkswagen Financial Lease? Dan profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen, zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Volkswagen Financial Lease is mogelijk voor alle Volkswagen modellen.

De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Volkswagen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij Van den Udenhout

VOLKSWAGEN PRIVÉ PLAN

Zorgeloos mobiel met uw nieuwe auto. Dat kan met het Volkswagen Privé Plan. Een slimme autofinanciering met een vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast maakt u slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw auto.

Bij het Volkswagen Privé Plan kunt u een deel van de financiering "bevriezen": dat deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

Voordelen Volkswagen Privé Plan

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen dankzij hoge inruilwaarde 
  • Speciale autofinanciering 
  • Deskundig advies van de Volkswagen-dealer