VOLKSWAGEN FINANCIERING

Financiering voor jouw Volkswagen? Van den Udenhout Financieringen maakt Volkswagen rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen en is het zowel zakelijk als privé mogelijk om een financiering af te sluiten. Jouw Volkswagen was nog nooit zo dichtbij! 

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van jouw Volkswagen. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan je voorrekenen en je inzicht geven in het te betalen maandbedrag. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met Volkswagen Bank.

Volkswagen financiering voorraad

 

 

volkswagen financial lease

Kies je voor Volkswagen Financial Lease? Dan profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen, zodat je altijd zorgeloos mobiel bent. Volkswagen Financial Lease is mogelijk voor alle Volkswagen modellen.

De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van je Volkswagen. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van jouw auto op dat moment. Over de slottermijn betaal je alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Volkswagen Financial Lease

• Fiscaal aantrekkelijke financiering
• Lage maandbedragen door hoge restwaarde
• Transparante, vaste maandlasten
• Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
• Gemakkelijk en snel geregeld bij Van den Udenhout

VOLKSWAGEN PRIVÉ PLAN

Zorgeloos mobiel met je nieuwe auto. Dat kan met het Volkswagen Privé Plan. Een slimme autofinanciering met een vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast maak je slim gebruik van de hoge inruilwaarde van je auto.

Bij het Volkswagen Privé Plan kun je een deel van de financiering "bevriezen": dat deel noemen wij de slottermijn. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

Voordelen Volkswagen Privé Plan

• Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
• Lage maandbedragen dankzij hoge inruilwaarde 
• Speciale autofinanciering 
• Deskundig advies van de Volkswagen-dealer

balk-afm1.jpg