VAN DEN UDENHOUT FINANCIERINGEN

U heeft uw droomauto gevonden, maar de financiële middelen ontbreken? Of u houdt liever geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven? Van den Udenhout Financieringen zoekt samen met u naar de beste oplossing voor de financiering van uw auto. Dat kan zowel zakelijk als privé.

Meer informatie

VAN DEN UDENHOUT FLEETSALES

Van den Udenhout Fleetsales biedt de juiste oplossing voor ieder bedrijf: van wagenparkbeheer, de aankoop van auto's, verzorging van kortstondige uitbreiding of inkrimping, tot afhandeling van schade. We zijn u graag van dienst met onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Meer informatie

VAN DEN UDENHOUT AUTOVERZEKERINGEN

Een ongeluk(je) is erg vervelend en mag geen nare financiële gevolgen hebben. Van den Udenhout biedt u een autoverzekering aan die uw schade zoveel mogelijk beperkt. We hebben een verzekering voor elke portemonnee: of u nu zoekt naar een betaalbare all risk verzekering of een uitgebreide variant.

Meer informatie

BIC BEDRIJFSWAGEN INBOUW CENTRUM

Bij BIC (Voorheen Carlux bedrijfswageninrichtingen) zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het inrichten van uw bedrijfswagen(park). Dagelijks voorzien we bedrijfswagens van diverse aanpassingen, van het inrichten van de laadruimte, het monteren van flitsers tot het inbouwen van een dubbel cabine.

Meer informatie

DE ONDERDELENDIENST

De Onderdelendienst van Van den Udenhout levert álle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit zijn natuurlijk al de beste onderdelen en daar krijgt u ook nog eens twee jaar garantie op. Daarbij geven we u ook álle technische ondersteuning die er bij hoort.

Meer informatie