Van den Udenhout diensten

Bekijk alle diensten en oplossingen die we aanbieden

Van den Udenhout biedt tal van extra diensten aan. Bekijk ze hieronder allemaal, van zakelijke oplossing als Van den Udenhout Lease tot zelf ontwikkelde laadoplossingen en een eigen Bedrijfswagen Inbouw Centrum.

Van den Udenhout Lease

Vertrouwd en gemakkelijk zakelijk leasen doet u bij Van den Udenhout. Wij zijn uw universele leasepartner in Noord-Brabant.

 

Lease

VAN DEN UDENHOUT FLEETSALES

De juiste oplossing voor ieder bedrijf: van wagenparkbeheer, verzorging van (tijdelijke) uitbreiding, tot afhandeling van schade. 

 

Fleetsales

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Wij ontwikkelden samen met CubeCharging een eigen systeem en het wordt lokaal geproduceerd op de High Tech Campus in Eindhoven.

 

Onze elektrische laadoplossingen

VAN DEN UDENHOUT FINANCIERINGEN

U heeft uw droomauto gevonden, maar de financiële middelen ontbreken? Of u houdt liever geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven? Van den Udenhout Financieringen zoekt samen met u naar de beste oplossing voor de financiering van uw auto. Dat kan zowel zakelijk als privé.

 

financieringen

VAN DEN UDENHOUT AUTOVERZEKERINGEN

Een ongeluk is erg vervelend en mag geen nare financiële gevolgen hebben. Van den Udenhout biedt u een autoverzekering aan die uw schade zoveel mogelijk beperkt. We hebben een verzekering voor elke portemonnee: van all risk verzekering of een uitgebreidere variant.

 

verzekeringen

BIC BEDRIJFSWAGEN INBOUW CENTRUM

Bij BIC (Voorheen Carlux bedrijfswageninrichtingen) zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het inrichten van uw bedrijfswagen(park). Dagelijks voorzien we bedrijfswagens van diverse aanpassingen, van het inrichten van de laadruimte, het monteren van flitsers tot het inbouwen van een dubbel cabine.

 

bedrijfswagen inbouw

DE ONDERDELENDIENST

De Onderdelendienst van Van den Udenhout levert álle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit zijn natuurlijk al de beste onderdelen en daar krijgt u ook nog eens twee jaar garantie op. Daarbij geven we u ook álle technische ondersteuning die er bij hoort.

 

onderdelendienst