PECHHULP, MOBILITEITSSERVICE EN GARANTIE voor uw audi

De Audi Mobiliteitsgarantie zorgt er voor, dat u onderweg dankzij de pechhulp ter plaatse weer snel op weg bent. 24 uur per dag in Nederland en bijna heel Europa staat onze hulpverlening paraat. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt.

Alle auto’s van Audi worden afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Hierin staan kwaliteit en service altijd centraal en zorgen voor veel rijplezier in uw Audi. Als uw auto gerepareerd wordt door een van onze gecertificeerde medewerkers ontvangt u altijd vier jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden. Alle onderdelen die tijdens de reparatie gebruikt worden zijn uitsluitend Audi onderdelen. Zo blijft uw auto in topconditie. Audi biedt nog meer soorten garantie, namelijk: technische garantie, lakgarantie, carrosseriegarantie, mobiliteitsgarantie en lakgarantie.

Audi Mobiliteitsgarantie

Audi Mobiliteitsgarantie hoort bij iedere nieuwe Audi en geldt tot de eerste grote onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschriften moet plaatsvinden. In alle daaropvolgende jaren kunt u een beroep blijven doen op Audi Mobiliteitsgarantie, mits u aan één voorwaarde voldoet: u laat het reguliere onderhoud en de geadviseerde reparatiewerkzaamheden op tijd uitvoeren door een officiële Audi Servicepartner.

Pech in Nederland
Bel de Mobiliteitsgarantie

0800 - 2834 4857
voor hulp in Nederland

Pech in het buitenland
Bel de Mobiliteitsgarantie 

+31 800 2834 4857
Voor hulp in het buitenland

Alternatief nummer
Bij taalproblemen of geen verbinding

Bel +31 33 4949102 
(alternatief, niet gratis)

Hulp is onderweg

Wanneer een kleine reparatie of handeling ter plaatse noodzakelijk is (te laag olie- of koelvloeistofpeil of lekke band) kunt u rekenen op het gemak van Audi Mobiliteitsgarantie. In deze situatie zijn de kosten van de hulpverlening voor rekening van Audi.

In andere gevallen kunt u ook een beroep doen op de Audi hulpverlening, alleen zijn de kosten voor vervolghulpverlening en de reparatie voor uw rekening. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Naderhand verkeerd ingebouwde accessoires
 • Vastgevroren onderdelen
 • Ongeval of de gevolgen daarvan en diefstal of poging daartoe

Indien u strandt vanwege achterstallig onderhoud of geadviseerde reparaties die niet zijn uitgevoerd, kunt u wel een beroep doen op de Audi Mobiliteitsgarantie, maar zijn de kosten volledig voor uw rekening.

Reparatie in het buitenland

Wanneer u auto eenmaal bij de dealer staat, verlangt deze in de meeste gevallen een akkoord voor reparatie (handtekening). Houd daar rekening mee, aangezien de kans bestaat dat ze anders niet beginnen aan de reparatie en u en de dealer onnodig lang op elkaar wachten. Garages voeren reparaties in de meeste gevallen niet ‘gratis’ uit, ook als uw voertuig nog onder de fabrieksgarantie valt. Zij verlangen dat u direct betaalt en laten het aan u over om de kosten later alsnog vergoed te krijgen. In dat geval moet u de kosten voorschieten en dient u bij thuiskomst in Nederland de kosten in bij uw eigen Audi-dealer. Vraag dus om een factuur. Uw gerepareerde auto moet u zelf ophalen bij de Audi-dealer.

 

Audi Mobiliteitsgarantie is geldig in de volgende landen:

België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Macedonië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Uitgebreide ondersteuning

Mocht het mankement niet ter plaatse worden verholpen, dan wordt uw Audi voor reparatie naar de dichtstbijzijnde Audi Servicepartner gebracht. Mocht reparatie binnen 3 uur niet mogelijk zijn, dan biedt Audi de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de volgende services:

  • Vervangende auto voor de duur van reparatie (max. vijf dagen)
  • Vergoeding van verder reizen met vliegtuig of trein, indien u geen gebruik maakt van een vervangende auto. De vergoeding bedraagt max. € 450,- per persoon
  • Vergoeding van de kosten (taxi of openbaar vervoer) voor uw vervoer naar de Audi Servicepartner tot max. € 80,-
  • Hotelovernachting (max. 5 dagen incl. ontbijt) voor u en uw passagiers
  • Vergoeding van onder meer parkeergeld en telefoonkosten tot max. € 30,-
  • Onderdelenservice, per express versturen van benodigde onderdelen in West Europa
  • Repatriëring van de auto tot max. € 500,- als reparatie niet mogelijk is. Wanneer u zelf de auto ophaalt en aanbiedt ter reparatie bij een Audipartner, behoud u het recht op deze vergoeding
Audi mobiliteitsservice

De voordelen bij Van den Udenhout

 • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf
 • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
 • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
 • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
 • Kleine reparaties worden direct verholpen
 • Altijd gebruik van originele onderdelen

4 jaar Audi garantie

Met de aankoop van een Audi kiest u voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi maar liefst 4 jaar garantie.

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert uw Audi-dealer dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen.
Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi.
Garantietermijn

4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Audi fabrieksgarantie aangevuld door 2 jaar Audi Extra Garantie beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van Eerste tenaamstelling op het kentekenbewijs/de kentekencard.

Tijdens de fabrieksgarantie is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers.

Voor Extra Garantie tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.

Download de brochure

Audi_Plus_2_Assurance-1.jpg

KnoppenLosseBlokken.png

Audi_garantie.jpg

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

 • Alles onder één dak
 • Officiële merkdealer
 • Deskundig personeel
 • Complete ontzorging
 • Innovatief

De Garanties van Audi

☑️ 2 jaar technische garantie: bekijk het Audi Service overzicht voor de volledige voorwaarden.

☑️ 3 jaar lakgarantie: dankzij het hoogwaardige lakproces, met kwalitatief zeer goede grondlagen en lakkleuren.

☑️ 12 jaar carrosseriegarantie tegen doorroesten van binnenuit: deze garantie geldt zowel voor de volledig verzinkte stalen carrosserieën als voor de aluminium Audi Space Frame ASF carrosserieën.

☑️ 2 jaar garantie op alle Audi Originele Onderdelen, Audi Originele Accessoires en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de Audi Servicepartner

☑️ Audi Mobiliteitsgarantie: deze geldt gedurende de gehele levensduur van elke Audi waarvoor het voorgeschreven onderhoud en eventueel geadviseerde reparaties tijdig door de Audi Servicepartner zijn uitgevoerd.

KnoppenLosseBlokken2.png