AUDI APK

Is jouw Audi weer toe aan de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK)-keuring? Kom dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Van den Udenhout-vestiging en kies voor kwaliteit en zekerheid. Jouw Audi wordt dan nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Wij beschikken over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor jouw Audi perfect uit te voeren en dat voor slechts € 40,- inclusief de viergastest of roetmeting.

Met een verlopen APK riskeer je een boete. Plan daarom de keuring van te voren in. Je kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Jouw APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum.

Maak direct een afspraak

AUDI APK AANBIEDING

Onze monteurs nemen jouw Audi zeer nauwkeurig onder de loep. Bij het merk Audi kies je voor zekerheid en kwaliteit. Dit komt ook terug in onze APK service. De kosten voor een APK van jouw  Audi zijn slechts € 40,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Als je kiest voor periodiek onderhoud, is de APK gratis. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05 (excl. BTW).

Fijner rijden pas

Wanneer je een Fijner Rijden Pas van Van den Udenhout heeft dan is de APK zelfs helemaal gratis! Ben je nog niet in het bezit van de Fijner Rijden Pas?

 Vraag de Fijner Rijden Pas hier dan direct aan.

DE APK BIJ VAN DEN UDENHOUT

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

Voorafgaand aan de reparatie van jouw Audi denken wij graag met je mee. Na inspectie van jouw  auto zullen wij u een reparatieadvies geven inclusief kosten begroting. In de meeste gevallen kunnen we jouw auto direct repareren. Zo hoef je dus geen tijd te verliezen en rijd je dezelfde dag nog weg in jouw gekeurde en gerepareerde Audi.

 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen