ŠKODA BANDENSERVICE

Van den Udenhout helpt je met het kiezen van de juiste banden!

Voor optimale grip en veiligheid zijn de juiste autobanden onmisbaar. Kies jouw perfecte zomer- of winterband bij Van den Udenhout. Maak direct een afspraak in onze werkplaats.

Plan hier jouw bandenservice in

ŠKODA BANDENSERVICE 

Van den Udenhout biedt de bandenservice voor jouw Škoda. Elke auto vereist een type band die het beste bij de auto past, de tijd van het jaar en de rijstijl van de bestuurder. De kwailiteit van de banden zorgt voor betere rijprestaties en rijveiligheid van jouw auto. De monteurs van Van den Udenhout zijn gecertificeerd en weten alles van banden af. Zij bieden je de bandenservice en kiezen de band uit die het best bij jouw auto past. 

Per auto verschilt het soort banden. Daarom kijken de gespecialiseerde monteurs van Van den Udenhout naar jouw auto en kiezen hierbij het beste soort banden. Banden zijn de enige contactpunten met de weg. Ze krijgen veel te verduren en een kwalitatief goede band is dus van levensbelang. Het op tijd verwisselen van banden is van groot belang voor je veiligheid. Half versleten banden hebben op hoge snelheden maar liefst 36% minder contactvlak dan nieuwe banden. Versleten banden hebben op hoge snelheden maar 6% contactvlak. Check dus regelmatig jouw banden op slijtage en laat tijdig jouw banden vervangen. Van den Udenhout biedt naast service ook vakkundige montage waardoor je weer veilig de weg op kunt.

Plan uw bandenwissel

UITGEBREID ASSORTIMENT

Van den Udenhout werkt uitsluitend met de beste apparatuur en het beste assortiment. Alle banden zijn van de beste kwaliteit. Of je nu gaat voor zomerbanden, winterbanden of vierseizoensbanden, Van den Udenhout heeft ze allemaal en kan je altijd passend advies geven met betrekking tot jouw auto. 

VRAGEN?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Maak een afspraak bij Van den Udenhout. Onze medewerkers staan je graag te woord.  

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen