audi-airco-onderhoud

AUDI AIRCO SERVICE

De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit jouw auto na activering van het aircosysteem, zodat je fris achter het stuur van jouw Audi zit. Om jouw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. 

Actie = Airco onderhoudspakket van € 199,- voor nu slechts € 139,-!

AIRCO ONDERHOUD INPLANNEN

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële merkdealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen

Wil je zeker zijn dat jouw airco nog frisse lucht blaast en het aircosysteem jouw Audi op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck voor slechts € 20,-Of profiteer nu van extra voordeel op een Airco onderhoudspakket. Nu van € 199,- voor slechts € 139,-!

Het airco onderhoudspakket bestaat uit:

• Aircocheck t.w.v. € 20,-

• Airco reiniging en desinfectie t.w.v. € 39,95 (1x per jaar aanbevolen)

• Airco onderhoudsbeurt t.w.v. € 139,- (1x per 3 jaar aanbevolen)

plan direct jouw afspraak

ARS4727-02-Audi-Service-Zomercampagne-2021-Homepagebanner-Airco-1260x709px-v4.jpg

VAN DEN UDENHOUT AIRCO SERVICE

Een goed werkende airco is van cruciaal belang in jouw auto. Het zorgt voor een prettige reis, frisse en gezonde lucht in jouw auto. Een goed werkende airco betekent ook kwalitatief goede lucht in jouw auto. Tijdig onderhoud aan jouw airco voorkomt dat hij mankementen of nare geurtjes gaat veroorzaken. Daarnaast verlen je de levensduur van jouw airco als u deze jaarlijks laat controleren, onderhouden en bijvullen. Wij zorgen er altijd voor dat jouw airco in topconditie is met onze drie aircochecks. 

Plan direct een afspraak 

 

AUDI AIRCOCHECK

Door middel van een airco checklist wordt jouw airco op alle mogelijke punten nagekeken. Onze gecertificeerde monteurs nemen de tijd om jouw airco helemaal te controleren. Problemen verhelpen ze nadat u de offerte heeft ontvangen en goedgekeurd.

Met onze airco geurbehandeling ga je vieze luchtjes tegen. Door deze behandeling zal jouw airco ‘schone’ lucht blazen en dit voorkomt vieze luchtjes in jouw auto. Als een airco vieze geuren verspreidt in de auto, is er meestal ook iets mist met de luchtkwaliteit die jouw airco blaast. Tijdens de airco geurbehandeling worden de filters van jouw airco gecheckt en zal jouw auto na afloop fris ruiken.

audi-interieur

AUDI AIRCO ONDERHOUDSBEURT

Een onderhoudsbeurt aan jouw airco is net zo noodzakelijk als een onderhoudsbeurt aan jouw auto. Om de levensduur van jouw airco te verhogen is het belangrijk dat je hem jaarlijks laat controleren. Naarmate je jouw airco gebruikt, zal hij kleine beetjes koudemiddel verliezen. Als het koudemiddel te laag wordt, kan dit effecten hebben op jouw airco. De werking van jouw airco kan afnemen of de airco zal het helemaal niet meer doen. Jouw airco wordt op alle punten gecheckt en je wordt op de hoogte gesteld van de problemen. Na akkoord gaan we aan de slag om jouw airco te repareren. 

ONDERHOUD AUDI INPLANNEN