CUPRA financiering

Je hebt jouw nieuwe of gebruikte CUPRA gevonden, maar je houdt liever geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven? Dat begrijpen wij maar al te goed. Van den Udenhout Financieringen voorziet je van een passende financiering, zodat je jouw favoriete CUPRA toch kunt rijden.

Van den Udenhout Financieringen maakt rijden in een elektrische of hybride CUPRA bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hiervoor werken we samen met Volkswagen Financial Services en is het zowel zakelijk als privé mogelijk om een financiering af te sluiten. Lees op deze pagina wat de mogelijkheden voor jou zijn.

cupra financiering voorraad

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van jouw CUPRA. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan je voorrekenen en je inzicht geven in het te betalen maandbedrag.

CUPRA FINANCIAL LEASE

Met jouw keuze voor CUPRA Financial Lease profiteer je van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat je altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van CUPRA. De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van je auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van je auto op dat moment. Over de slottermijn betaal je alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlast en. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen CUPRA Financial Lease

• Fiscaal aantrekkelijke financiering

• Lage maandbedragen door hoge restwaarde

• Transparante, vaste maandlasten

• Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's

• Gemakkelijk en snel geregeld bij Autobedrijf van den Udenhout

balk-afm1.jpg