Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswagen inbouw centrum (BIC) verzorgt maatwerkoplossingen voor bedrijfswageninrichting. In de goed uitgeruste werkplaats van het inbouwcentrum worden dagelijks vele bedrijfswagens voorzien van diverse aanpassingen, zoals een mobiele werkplaats, een mobiel magazijn of cabineafwerkingen. Voor alles en iedereen is er een efficiënte oplossing op maat om je bestelwagen in te laten richten. Plan direct een afspraak in om de mogelijkheden voor bedrijfwageninbouw te bekijken. 

Voordelen bedrijfswageninrichting via bic

Als je ervoor kiest om je bedrijfswagen door BIC te laten inrichten geeft dat je een aantal voordelen:

 • Automerk onafhankelijk
  BIC verzorgt inrichtingen voor alle merken bedrijfswagens
 • Maatwerk
  BIC voert uw specifieke wensen uit
 • Kwaliteit
  BIC is gecertificeerd Aluca dealer en de medewerkers zijn gespecialiseerd in het inbouwen van Aluca inrichtingen
 • Snelheid
  BIC hanteert korte wachttijden, levert snel en bouwt uw gewenste inbouw snel in zodat u uw bedrijfswagen weer snel in gebruik kunt nemen! Tijd kost immers geld.

Naar bicwebsite voor meer info

Voor alle merken zoals Volkswagen, Peugeot en Ford bedrijfswagens

heeft Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC)

een efficiënte oplossing op maat! 

ADRES

Afrikalaan 13
's-Hertogenbosch

073-6482500

Over BIC

Tegenwoordig helpt BIC ook steeds meer klanten met een eigen unieke look te geven aan hun bedrijfswagen door deze te verlagen, te spuiten, leer in te bouwen, sidebars toe te voegen, etc. BIC  denkt met je mee om samen tot de ideale bedrijfswageninrichting te komen, zodat je zo effectief als mogelijk je vernieuwde bedrijfwagen kunt inzetten. BIC is gespecialiseerd in bedrijfswageninbouw om een bedrijfswagen te creëren die aan je wensen voldoet. Samen zorgen wij er weer voor dat je de bedrijfswagen weer zo optimaal als mogelijk kunt inzetten voor elke klus. 

Contact 

Wil je graag meer informartie ontvangen over de inbouw mogelijkheden van je bedrijfswagen bij BIC of direct een afspraak inplannen? 

Contact bic