Duurzaam rijden. Voor mekaar.

Bij Volkswagen zijn ze hard op weg naar duurzaam autorijden. Hun uiteindelijke doel is zero emissie op alle bedrijfswagens. Elektrisch rijden heeft de toekomst. Daarom ontwikkelen ze bij Volkswagen Bedrijfswagens nieuwe volledig elektrische modellen. Op dit moment hebben ze de e-Crafter en in 2022 introduceren ze de ID. Buzz. Daarna volgen er snel nog meer elektrische modellen. 

Ondertussen lopen ze voorop met zo schoon mogelijke verbrandingsmotoren, die voldoen aan de Euro 6d norm. Daarnaast bieden ze schone alternatieven, zoals rijden op niet-fossiele diesel (HVO).

Graag adviseren wij jouw bedrijf hoe je de verduurzaming van je bedrijfswagenpark het slimst vorm kunt geven. Wij zijn er klaar voor en helpen je graag verder!

 

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

 

Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen.

Jij bepaalt waar je jouw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in je garage thuis, via een wallbox bij je bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

 

Web-Ready-JPG-CR1519_andere-laadpaal.jpg

De eerste stap naar elektrisch met de e-crafter

Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat je klanten echt overal wilt kunnen blijven servicen. En... omdat je van de stad houdt. Lease of koop nu de allereerste elektrische Crafter. Dat geeft je voorrang in de binnenstad en de voorkeur van klanten die voor optimale duurzaamheid gaan. Standaard inclusief oplaadadvies van experts, rijtraining voor een maximale actieradius, gratis service onderhoud, garantie op de hoogvoltaccu en een ongekende rijcomfort. Ervaar de e-Crafter.

 

• Extra scherp geprijsd door een duurzaamheidspremie van € 10.000,-

• Subsidie Emissieloze Bedrijfsbus € 5.000,-

• Al leverbaar vanaf € 41.700,- en direct uit voorraad beschikbaar.

ID. Buzz Overal thuis

Of het nou een compact model of SUV is - al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. Buzz. Met deze volledig elektrische bus, in productie vanaf 2022, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Dit betekent voor jou nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. Omdat de ID. Buzz nog volop in ontwikkeling is, zul je nog enige tijd moeten wachten tot je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar gelukkig kun je nu al vooruit kijken en erover dromen.

• De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. 

• Uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers.

Volkswagen-Showcar-I-D-BUZZ.jpg

ib0055-vw-id-buzz-cargo-mood-gallery-01.jpeg

De bus van je dromen: de ID. Buzz Cargo

Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen liefhebbers! Stel je voor dat jij als ondernemer of jouw werknemers in deze bus rondrijden: het ultieme visitekaartje voor je bedrijf. De ID. Buzz is de conceptversie van de auto die in 2022 in productie gaat. Daarom zul je nog even moeten wachten totdat je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar... het dagdromen kan beginnen.

• Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz Cargo wordt dankzij het zonnedak nog vergroot.

• Met een kleine draaicirkel en neemt weinig plaats in het verkeer in.

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van F1RST heb je de keuze uit twee soorten Cubes.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

laadconnectors.png

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar uw keuze.

 

Hoe werkt het?

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen. 

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Van den Udenhout Lease biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Van den Udenhout Lease

BWG1138-01-ID-Switch-Campagnebeeld-kopieren.jpg

 

LEASE NU EEN CADDY CARGO OF TRANSPORTER 6.1 EN SWITCH STRAKS NAAR DE ELEKTRISCHE ID. BUZZ!

 

Kun je niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch. Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wilt en switch naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

 

Meer OVER ID.SWITCH

Zakelijke lease: (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.* Financial lease is o.b.v 2,99% rente en een aanbetaling van € 11.904,- en slottermijn van € 22.020,- o.b.v. 36 maanden.