Duurzaam rijden. Voor mekaar.

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – ze kiezen voor volledig elektrisch vervoer. Draag jij (al) je steentje bij aan een duurzamere wereld? Elektrisch rijden is een goed argument voor je klanten om met jou als duurzame partner samen te werken. Bekijk de nieuwste elektrische modellen van Volkswagen Bedrijfswagens: de hybride Multivan, de e-Crafter en de ID. Buzz Cargo.

Wanneer je overweegt om over te stappen naar elektrisch rijden, heb je vast een hoop vragen. Graag adviseren wij jou(w) (bedrijf) hoe je de verduurzaming van je bedrijfswagenpark het slimst vorm kunt geven. Wij zijn er klaar voor en helpen je graag!

Opladen inpassen in je bedrijfsvoering.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op je bedrijf of bij je chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen, past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

De bus van je dromen: de ID. Buzz Cargo

Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo brengen we de iconische T1 'back to the future'. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen-liefhebbers! Stel je voor dat jij als ondernemer (of dat jouw werknemers) in deze bus rondrijdt: het ultieme visitekaartje voor je bedrijf. Bestel 'm nu vanaf € 46.200,-, het dagdromen kan beginnen.

  Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz wordt dankzij het zonnedak vergroot;
  Met een kleine draaicirkel neemt hij weinig plaats in het verkeer in.

 

Bekijk de ID. Buzz Cargo

van alleskunner tot pionier: de Volkswagen multivan

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de  Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

 

• eHybrid plug-in hybride

• Ook leverbaar met elektrisch bedienbare achterklep

• Leverbaar vanaf € 55.995,- incl BTW & bpm

multivan3.jpg

Web-Ready-JPG-CR1519_andere-laadpaal.jpg

De eerste stap naar elektrisch met de e-crafter

Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat je klanten echt overal wilt kunnen blijven servicen. En... omdat je van de stad houdt. Lease of koop nu de elektrische Crafter. Dat geeft je voorrang in de binnenstad en de voorkeur van klanten die voor optimale duurzaamheid gaan. Standaard inclusief oplaadadvies van experts, rijtraining voor een maximale actieradius, gratis service onderhoud, garantie op de hoogvoltaccu en een ongekende rijcomfort. Ervaar de e-Crafter.

• Al leverbaar vanaf € 58.600,-  excl. BTW.

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen. 

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Van den Udenhout Lease biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Van den Udenhout Lease

Laadoplossingen van eigen fabricaat, de Cube:

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. 

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

 

klik hier voor meer info

Zakelijke lease: (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.* Financial lease is o.b.v 2,99% rente en een aanbetaling van € 11.904,- en slottermijn van € 22.020,- o.b.v. 36 maanden.