volkswagen id. buzz CARGO bedrijfswagen

de iconische t1 in een nieuw jasje

Omdat je houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat je als ondernemer graag je visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo brengt Volkswagen Bedrijfswagens de iconische T1 'back to the future'.

Wij kunnen niet wachten op zijn komst! De ID. Buzz gaat in de loop van 2022 in productie. Wanneer hij precies in onze showroom staat, blijft nog even een verrassing. Maar het dagdromen kan beginnen. Laat hieronder je gegevens achter en wij houden je als eerste op de hoogte van het nieuws rondom de ID. Buzz!

elektrisch-rijden-liggend.png

Blijf als eerste op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste updates van de baanbrekende ID. Buzz.

Schrijf je nu in

IDBuzz-basis.jpg

Een klassieke basis

Ondanks dat de ID. Buzz vol zit met futuristische eigenschappen, herken je de oude T1 er nog steeds in. Zo heeft de ID. Buzz de neus van de klassieker overgenomen: het grote Volkswagen logo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, zijn ook nu weer bepalend voor het exterieur.

vw-buzz-2.png

Bestel- en personenbus

De ID. Buzz is ideaal als bestelbus, maar wordt ook leverbaar als personenauto. Een echte droom voor iedere gezin. Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. Tijd om de wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan!

IDBuzz-ruimte.jpg

opladen zonder laadpaal

Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz Cargo wordt dankzij het zonnedak extra vergroot. Rijden, rechtstreeks op de energie van de zon. Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Kortom: slimme duurzaamheid – op een totaal nieuw niveau. 

IDBuzz-ruimte-1.jpg

Autonoom rijden

De ID. Buzz Cargo is voorbereid op autonoom rijden. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor jou als bestuurder. Dankzij de volledige online verbinding kun je in de toekomst wellicht administratief werk doen, terwijl de ID. Buzz Cargo je zelf naar je volgende bestemming brengt. 

Techniek van de toekomst

Gebouwd op het MEB-platform

Net als de overige ID. modellen, is ook de ID. Buzz Cargo op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de extra platte accu's in de wagenvloer weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Toch hebben de accu's veel capaciteit, waardoor de actieradius maar liefst 600 kilometer is (volgens de WLTP meetmethode).

Slimme Co-Pilot-functies

Dankzij de samenwerking met NVIDIA, loopt de ID. Buzz voorop op het gebied van slimme Co-Pilot-functies. Dit betekent dat de Microbus zal beschikken over onder andere bewegings- en stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality.

Veiliger voor jezelf en de omgeving

De nieuwe technologieën zorgen ervoor dat autorijden nog slimmer en veiliger wordt. De auto ontgrendelt zich bijvoorbeeld bij het herkennen van je gezicht, waarschuwt je voor fietsers en herkent vermoeidheid op basis van je oogactiviteit. 

STEDELIJKE WENDBAARHEID

Smalle straten in de stad? Geen probleem voor de ID. Buzz Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat je daarvoor laadruimte moet opofferen.

 

LEASE NU EEN CADDY CARGO OF TRANSPORTER 6.1 
EN
SWITCH STRAKS NAAR DE ELEKTRISCHE ID. BUZZ!

 

Kun je niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch. Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wilt en switch naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

 

Meer OVER ID.SWITCH

BWG1138-01-ID-Switch-Campagnebeeld-kopieren.jpg