DE VOLKSWAGEN ID. BUZZ CARGO

Kom een proefrit maken

  • Volledig elektrisch
  • Actieradius 424 km (WLTP)
  • Accupakket met een capaciteit van 77 kWh  
  • Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • 3,9 m3 laadruimte
  • Laadvermogen tot 650 kg

Vraag een offerte aan

DE ICONISCHE T1 IN EEN NIEUW JASJE

Omdat je houdt van het design van de legendarische Volkswagen bussen. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. De volledig elektrische ID.Buzz Cargo haalt de iconische T1 'back to the future' en is er ook als personenwagenvariant, genaamd de ID. Buzz.

Meer informatie

Minder informatie

webimage-27E512B1-C871-4B0B-9806A7A319D2199A.png

Een klassieke basis

Ondanks dat de ID. Buzz Cargo vol zit met futuristische eigenschappen, herken je de oude T1 er nog steeds in. Zo heeft de ID. Buzz Cargo de neus van de klassieker overgenomen: het grote Volkswagen logo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, zijn ook nu weer bepalend voor het exterieur. Hij is ideaal als bestelbus, maar ook als personenauto. Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling.

Ruimtebesparend wonder 

De laadruimte van de ID. Buzz Cargo is ongeveer 3,9m3 en er passen 2 europallets in.

Actieradius

De ID. Buzz Cargo heeft een actieradius van circa 424 km (WLTP). En de accu is in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen. 

Autonoom rijden 

De ID. Buzz is voorbereid op autonoom rijden. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor jou als bestuurder. Dankzij de volledige online verbinding kun je in de toekomst wellicht administratief werk doen, terwijl de ID. Buzz je zelf naar je volgende bestemming brengt.

Small-JPG-ib000127on-NL.jpg

Techniek van de toekomst 

De ID. Buzz Cargo is op het MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de extra platte accu's in de wagenvloer weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Toch heeft de accu een capaciteit van 77 kWh. 

SLIMME CO-PILOT-FUNCTIES

Dankzij de samenwerking met NVIDIA, loopt de ID. Buzz Cargo voorop op het gebied van slimme Co-Pilot-functies. Dit betekent dat de bus zal beschikken over onder andere bewegings- en stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality.

VEILIGER VOOR JEZELF EN DE OMGEVING

De technologieën zorgen ervoor dat autorijden nog slimmer en veiliger wordt. De auto ontgrendelt zich bijvoorbeeld bij het herkennen van je gezicht, waarschuwt je voor fietsers en herkent vermoeidheid op basis van je oogactiviteit.

STEDELIJKE WENDBAARHEID

Smalle straten in de stad? Geen probleem voor de ID. Buzz Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat je daarvoor laadruimte moet opofferen.

IQ LIGHT

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz Cargo uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. Wanneer de ID. Buzz Cargo voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch?

Vanafprijs
€ 49.250,- (excl. BTW)
Financiering v.a.
€ N.N.B.
Financial lease v.a.
€ N.N.B.

elektrisch-rijden-liggend.png

Stel je auto samen!

Je kunt je Volkswagen ID. Buzz geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kun je o.a. de velgen, interieur-opties en exterieur-opties kiezen.

Stel samen

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen ID. Buzz van Van den Udenhout? Neem voor de ID. Buzz Cargo contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in Den Bosch of Oss.

Kies je voor de ID. Buzz People? Neem dan contact op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven of Oss.