Volkswagen CADDY

De NIEUWE CADDY cargo. wegens succes vernieuwd. 

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de compleet nieuwe Volkswagen Caddy. De vijfde generatie van de marktleider in Nederland heeft een sportiever design, is ruimer dan ooit en staat bol van de technologie die de actieve veiligheid, connectiviteit en efficiency naar een ongekend niveau brengt.

De Volkswagen Caddy is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de Caddy voorraad nieuw of Caddy voorraad occasions.

Caddy-5-1.jpg
Digitale cockpit in de Caddy Cargo

Caddy-5-2.jpg
Extra grote schuifdeur

Caddy-5-3.jpg
Grotere laadruimte

volkswagen caddy: Een begrip in ondernemend Nederland

De Volkswagen Caddy is al vele decennia een begrip in ondernemend Nederland. Zijn succesfactor is de perfecte combinatie van ruimte, kwaliteit en gebruiksgemak tegen lage exploitatiekosten. Met ruim 5.000 verkopen en een marktaandeel van bijna 27% was de Caddy ook in 2019 de onbetwiste leider in het segment. De vijfde generatie van de Caddy is tot in het kleinste detail helemaal nieuw. Hij is nu gebaseerd op het befaamde MQB-platform van de Volkswagen Groep en dat brengt een groot aantal voordelen met zich mee.

Meer informatie

Minder informatie

Highlights Nieuwe Caddy

De voorkant van de nieuwe Volkswagen Caddy Cargo. Vanaf Q4 bij Van den Udenhout

Het compleet nieuwe interieur van de Volkswagen Caddy. Vanaf Q4 te zien bij Van den Udenhout.

100% nieuw. 100% Caddy. In het kort.

 • LED-verlichting
 • Infotainmentsystemen met schermen tot 10 inch
 • Langere wielbasis en grotere wielen
 • eSIM
 • Verticale, smalle LED lichten
 • Achterdeuren zonder ruit
 • Laadruimte is 50mm breder en 7mm hoger - totale laadcapaciteit is 3,3m3
 • Laadruimte kan ook afzonderlijk worden geopend
 • AGR Ergocomfort stoelen
 • 230 Volt-aansluiting
 • LED-interieur verlichting
 • Neerklapbare passagiersstoel met tafelfunctie
 • Keyless Access 
 • Draadloos Apple CarPlay
 • Adaptive Cruise Control met Stop & Go
 • Emergency assist, Trailer assist en Side assist in combinatie met Rear Traffic Alert

Europallets overdwars, in de Caddy Maxi zelfs ruimte voor twee
Van binnen maakt de nieuwe Caddy meteen indruk met hightech features en nóg meer ruimte. De wielbasis van de korte versie is nu 73 mm langer en de laadruimte 50 mm breder en 7 mm hoger vergeleken met zijn voorganger. De totale laadcapaciteit is daarmee gegroeid tot 3,3 m3 en vanwege de extra grote laadopening is het nu ook mogelijk om een europallet overdwars te laden. De Caddy Maxi kan met zijn nieuwe, 139 mm langere schuifdeur en zijn laadcapaciteit van liefst 4,0 m3 nu tot wel twee europallets vervoeren

Bekijk de caddy cargo van binnen

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo en Life. Vanaf Q4 beschikbaar bij Van den Udenhout bedrijfswagens.

Hightech cockpit
De cabine is volledig nieuw ontworpen en biedt naast de extra ruimte ook meer comfort dan ooit tevoren. Mooie voorbeelden zijn de nieuwe AGR Ergocomfort-stoelen die zijn ontworpen voor ultiem comfort bij lange ritten, de 230 Volt-aansluiting, LED-interieurverlichting en de neerklapbare passagiersstoel met tafelfunctie. De nieuwe Caddy is ook leverbaar met het geavanceerde Keyless Access voor extra gemak bij het openen, starten en sluiten. De laadruimte kan ook afzonderlijk worden geopend of gesloten.

Stijlvol en sportief
Het nieuwe platform gaf de designers van Volkswagen Bedrijfswagens alle ruimte voor een compleet nieuw ontwerp. Niet eerder was de Caddy zo stijlvol en sportief. Opvallende designkenmerken zijn de visueel aflopende daklijn, de langere wielbasis en grotere wielen. De LED-verlichting is niet alleen een kenmerkend onderdeel van het front, maar is ook naadloos geïntegreerd in de lijnvoering van de voorspatborden. Onderscheidende designfeatures aan de achterzijde zijn de verticale, smalle LED-lichten en de achterdeuren zonder ruit

 

Volkswagen We Connect

Jouw toegang tot een wereld vol innovatieve online diensten.

nieuwe-volkswagen-transporter-04.png

800_caddy5-013.jpg

Smartphone op wielen

De nieuwe Caddy is digitaler dan ooit. Om te beginnen is hij leverbaar met verschillende infotainmentsystemen met schermen tot 10 inch en de naar wens te personaliseren Digital Cockpit. De topversie (Innovision Cockpit) combineert de Digital Cockpit met het grootste infotainmentsysteem en biedt een ongekende digitale ervaring. De nieuwe eSIM geeft toegang tot een grote hoeveelheid online diensten van We Connect en met het vernieuwde App-Connect kan nu ook draadloos Apple Carplay worden gebruikt. Volkswagen Bedrijfswagens heeft een naam opgebouwd op het gebied van intuïtieve bediening en de nieuwe Caddy gaat een belangrijke stap verder met zijn nieuwe digitale bedieningsfuncties. Zo is de gewenste temperatuur of het audiovolume in te stellen met een eenvoudige swipe naar links of rechts. 

Hij biedt daarnaast niet minder dan 19 verschillende assistentiesystemen en is nu ook leverbaar met Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Emergency Assist, Trailer Assist en Side Assist in combinatie met Rear Traffic Alert. De nieuwe besteller is tevens de eerste Volkswagen Bedrijfswagen die leverbaar is met Travel Assist, waarmee voornamelijk op snelwegen en provinciale wegen vergaand autonoom kan worden gereden.

 

100% nieuw. 100% Caddy. 

 • Nieuwe generatie van best(s)eller is stijlvoller, digitaler en ruimer dan ooit
 • Compact van buiten, groot van binnen: ruimte voor 2 europallets in Caddy Maxi
 • Nieuwe benchmark in assistentiesystemen en connectiviteit
 • Efficiënte en duurzame TDI-motoren met ‘twin dosing’
 • Caddy Cargo staat nu in onze showroom. Caddy Maxi volgt begin 2021

TDI-motoren met twin dosing

De nieuwste Caddy-generatie is uitgerust met hightech TDI-motoren die nu al voldoen aan de Euro 6 emissies die in 2021 van kracht worden. Ze zijn niet alleen schoner, maar naar verwachting* ook tot 12% zuiniger dan hun voorgangers. Alle versies, variërend van 55 kW/75 pk tot 90 kW/122 pk, zijn voorzien van twee SCR-katalysatoren die een dubbele AdBlue-dosering injecteren voor een verder verlaagde uitstoot. Net als zijn voorganger wordt de nieuwe Caddy ook leverbaar als TGI-variant op aardgas. 

Vanafprijs
€ 15.600,-
Leaseprijs v.a.
€ 249,- p/m
Financiering v.a.
€ 249,- p/m
Caddy Maxi v.a.
€ 16.900,-
De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo is nu leverbaar.

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

Wil je graag meer weten over deze vernieuwde Volkswagen Caddy van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in Den Bosch, of Oss. Alle prijzen op deze pagina zijn ex. BTW. 

De definitieve prestaties en verbruikscijfers zijn vanaf medio juli bekend. 

De informatie in dit bericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.