Seat

Elektrisch rijden in een SEAT

De tijd van de elektrische auto is aangebroken. Langzamerhand waagt de autowereld zich aan de volledig elektrische auto of de hybride auto. Een elektrische auto heeft immers vele voordelen; het maakt geen gebruik van fossiele brandstof, meer ruimte in het interieur en het bezitten van, en rijden in, een elektrische auto kost minder dan een vergelijkbare auto die rijdt op fossiele brandstof. Uiteraard kan SEAT niet achter blijven. We stellen daarom je graag voor aan de toekomst van SEAT.

 

Meer over elektrisch rijden 

Meer info?

Klik voor meer info over elektrisch rijden, over onze Cube laadoplossingen of ons Business Center. Plan een proefrit in een elektrische auto of kom langs voor meer informatie.

Alléén dit jaar nog 8% bijtelling!

Rijd je zakelijk? Stap dan dit jaar nog in een elektrische auto en voorkom de bijtellingsstijging van 4%. Hierdoor bespaar je fors.


Of profiteer van € 4.000,- overheidssubsidie!

Ben je een kopende klant? Dan geeft de overheid (bij auto's tot € 45.000,-) een subsidie van € 4.000,-. Je dient deze wel zelf aan te vragen.

De SEAT el-Born

Onthuld op de 2019 Geneva Motor Show, de el-Born is de voorbode van een elektrische auto van SEAT. Deze conceptauto staat op het MEB-platform, dat gedeeld wordt met onder andere Volkswagen. Met een range van 420 kilometer volgens de WLTP-testmethodiek en een vermogen van 150 kW (204 pk), doet de el-Born niet onder de gevestigde orde van elektrische auto’s. De accu’s van de el-Born, die een capaciteit hebben van 62 kWh, zijn aan een snel lader in 47 minuten voor 80 procent opgeladen.

Het design van de el-Born is sportief en weet dat te combineren met een interieurruimte dat maximaal wordt benut. In het interieur zijn onder andere sportstoelen te vinden, een variant van de Virtual Cockpit en een infotainmentsysteem met een zwevend touch-screen dat we kennen van de Tarraco. De el-Born is in 2020 te verwachten. Meer informatie >

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

De SEAT Minimó

Met de Minimó zet SEAT een grote stap richting de micromobiliteit. Deze kleine elektrische auto combineert de beste eigenschappen van een auto en een motorfiets; de comfort en veiligheid van een auto en de wendbaarheid en mogelijkheid om gemakkelijk in de stad te kunnen parkeren waar motorrijders van genieten.

De Minimó is gericht op bewoners en forenzen van dichtbevolkte steden en biedt plaats aan twee personen die achter elkaar zitten. Het accupakket is uitwisselbaar, waardoor je, zonder te hoeven wachten tot de auto volgeladen is, simpelweg een andere, volle accu kan monteren. Met een volle accu brengt de Minimó je 100 kilometer ver. Voorlopig blijft het bij een enkele conceptauto, echter is de Minimó wél een uitstekende kandidaat voor deelmobiliteit, wat de afgelopen paar jaar steeds populairder is geworden. 

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen.

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Het Van den Udenhout Business Center biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Business center