Duurzaam rijden. Voor mekaar.

Škoda bouwt hard aan de toekomst. Een toekomst die goed (en groen!) is voor iedereen. Stap - met ongekend voordeel - in een volledig elektrische Škoda.

Wanneer je overweegt om over te stappen naar elektrisch rijden, heb je vast een hoop vragen. Graag adviseren wij jou(w) (bedrijf) hoe je de verduurzaming van je bedrijfswagenpark het slimst vorm kunt geven. Wij zijn er klaar voor en helpen je graag!

JE ELEKTRISCHE AUTO LADEN

Een volle elektrische tank is een stuk goedkoper dan een benzine- of dieseltank. Hoe duur het opladen van een elektrische auto is, verschilt. Thuis laden is bijvoorbeeld goedkoper dan laden bij een openbare laadpaal. Toch ben je met een volle accu goedkoper uit dan met een volle brandstoftank. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van je accu.

Laad thuis met de slimme Cube laadoplossing, kijk hier voor meer info.

Stap in een elektrische Škoda:

EnyaqGroen.png

ŠKODA ENYAQ iV 

Actieradius tot: 537 km*

Koop vanaf € 44.990,-

Private lease per maand

o.b.v. 60 maanden

Actietarief: € 549,-*

incl. € 49,- SEPP-subsidie 

skoda_iVbadge_pos_rgb_600dpi.png

ŠKODA iV

iV is de naam die Škoda meegeeft aan de meest innovatieve auto’s. iV staat niet alleen voor innovatief, maar staat ook voor intelligentie, individuele en intuïtieve auto’s. Voor auto’s die iconisch en inspirerend zijn. En bovenal auto’s die voor iedereen zijn.

 

Voordelen elektrisch rijden:

Minder onderhoud

Opvallend door stilte

Standaard rijden in een automaat

Meer ruimte door compacte techniek

Beter voor het milieu


Wat is een elektrische auto?
Een elektrische auto is een auto die ter ondersteuning van de motor een elektrische batterij gebruikt. In een volledig elektrische auto wordt ervan uitgegaan dat er geen andere wijze van aandrijving is. Het vermogen en koppel dient dan geheel door de elektromotor te worden geleverd.

 

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen op elektrische modellen.

 

Bekijk de acties

Voorraad

Bekijk onze huidige voorraad elektrische modellen. 

 

Bekijk de voorraad

Zakelijk rijden

Van den Udenhout Lease biedt de beste zakelijke oplossing voor iedereen.

 

Van den Udenhout Lease

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. 

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

 

klik hier voor meer info

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Beschikbaarheid in overleg en zo lang de voorraad strekt. Hiervoor geldt op=op. Vraag naar de voorwaarden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Zakelijke lease: (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.* Financial lease is o.b.v 2,99% rente en een aanbetaling van € 11.904,- en slottermijn van € 22.020,- o.b.v. 36 maanden.

Private lease: Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Private leasetarief v.a.: € 599,- p/m (BEV 62KWH IV 60 o.b.v. 60 maanden en 10.000 km)

SEPP-subsidie: Fiscale waarde: € 44.990, mits SEPP plafond niet is bereikt, geldig op private lease-contracten o.b.v. 48 of 60 maanden.

Actieradius: Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.