ELEKTRISCH RIJDEN MET EEN VOLKSWAGEN

KIES een 100% ELEKTRISCHE of HYBRIDE auto

Volkswagen bouwt hard aan de toekomst. Een toekomst die goed (en groen!) is voor eenieder. Stap, met ongekend voordeel, in een elektrische Volkswagen. Of kies voor het beste van twee werelden, met een plug-in hybride variant.

Wanneer je overweegt om over te stappen naar elektrisch rijden, heb je vast een hoop vragen. Graag adviseren wij jou hoe je de verduurzaming van je bedrijfswagenpark het slimst vorm kunt geven. Wij zijn er klaar voor en helpen je graag!

De voordelen van elektrisch rijden

Hoewel je met een hybride auto al een stap zet richting een schonere wereld, doe je dat met een volledig elektrische wagen al helemaal. Je draagt bij aan een schoner milieu omdat je auto geen fossiele brandstoffen verbruikt of CO2 uitstoot. Daarnaast rijdt een elektrische auto stiller. Een elektrische auto is daarnaast op lange termijn vaak goedkoper dan een auto op brandstof.

Kies voor onze ruime keuze elektrische of hybride Volkswagens 

 

100% elektrisch

vw-TRIMLINE_ID3_BUSINESS_door-4_rim-F74_lamp-8IV_color-C2A1_view-02-V3.png

volkswagen ID.3

Actieradius tot: 425 km

Vanaf: € 43.990,-

offerte aanvragen

100% elektrisch!

ID4-1st-max.png

volkswagen ID.4

Actieradius tot: 521 km

Vanaf: € 43.690,-


offerte aanvragen

100% elektrisch!

id5.png

volkswagen ID.5

Actieradius tot: 516 km

Vanaf: € 52.990,-


offerte aanvragen

Plug in Hybride

web-Golf-passat-GTE-trimlinecard.png

golf en passat

Rij tot 60 km volledig elektrisch

Standaard zeer rijk uitgerust!

 

offerte aanvragen

vw-way-to-zero_YXJfMTQ0MHg1NzZfZF8xX2pwZ18vX2Fzc2V0L19wdWJsaWMvZWxla3RyaXNjaGUtYXV0b3M_121e8721-kopieren.png

Een CO2-neutrale toekomst!

Volkswagen staat voor één van de grootste uitdagingen in de geschiedenis van haar merk. Misschien zelfs wel in de geschiedenis van autorijden. Ze neemt de verantwoordelijkheid voor haar aandeel in de wereldwijde CO2-uitstoot. Het doel? In 2050 een volledig CO2-neutraal bedrijf zijn.

Volkswagen AG wil een toekomst waarin autorijden niet langer CO2 uitstoot. En dan niet alleen voor een select groepje, maar voor ons allemaal. Daarom ontwikkelt ze verschillende aandrijftechnologieën die beter presteren en minder verbruiken. Zodat echt iedereen op zijn of haar manier een groen steentje kan bijdragen.

Alle Volkswagen-fabrieken maken al gebruik van 100% groene stroom en door gebruik te maken van gerecyclede materialen vergroent Volkswagen de productieketen. Wist je dat de ID.auto's zelfs helemaal CO2-neutraal geproduceerd worden? Van grondstofwinning, assemblage en het gebruik van de auto tot het recyclen van de materialen.

Stap bijvoorbeeld in de hybride Volkswagen Golf: 

 

web-Golf-GTE-trimlinecard.png

Volkswagen Golf GTE

Met een flinke dosis GTI!

Elektromotor van 110pk en een 1.4 TSI benzinemotor van 150 pk

Tot 56 kilometer elektrische actieradius

Vanaf: € 47.640,-

Golf standaard met o.a.:

Velgen 'Richmond', 17 inch

Zijruiten achter en achterruit 65% getint

Navigatiepakket 'Discover Pro'

Top-sportstoelen vóór, met lendensteun

Vergrendel- en startsysteem zonder sleutel (Keyless Access)

Sfeerverlichting interieur (30 kleuren instelbaar)

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer je de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe je jouw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. Je betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heb je géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van CubeCharging heb je de keuze uit twee soorten Cubes, de gewone of de Smart. 

RegenboogCube-kleiner.gif

 

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar jouw keuze.

 

klik hier voor meer info

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Beschikbaarheid in overleg en zo lang de voorraad strekt. Hiervoor geldt op=op. Vraag naar de voorwaarden. De duurzaamheidspremie is niet geldig op de Life-uitvoeringen en is beperkt beschikbaar op maximaal 35 stuks, hiervoor geldt op=op. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Zakelijke lease: (F.O.L.) leaseprijs alleen van toepassing via Van den Udenhout Lease. Voorbeeldberekening gebaseerd op  60 mnd & 10.000 km/jaar. Bedragen zijn excl. btw.* Financial lease is o.b.v 2,99% rente en een aanbetaling van € 11.904,- en slottermijn van € 22.020,- o.b.v. 36 maanden.

Private lease: Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 of 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. De € 2.000,- overheidssubsidie dient zelf aangevraagd te worden.

Ben jij op zoek naar de elektrische Tesla Model 3, BMW i3, Hyundai Kona, Nissan Leaf of Opel Ampera? Kijk dan eens naar de Volkswagen ID.3 als sportief en splinternieuw alternatief!