elektrisch rijden was nog nooit zo interessant

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Ook voor u. Het aantal laadpalen in Nederland stijgt gestaag. En ook de elektrische auto’s zelf, worden steeds voordeliger. Ook de overheid stimuleert het elektrisch rijden door € 4.000,- subsidie beschikbaar te stellen bij aankoop van een nieuwe elektrische auto tussen de € 12.000,- en € 45.000,-  Wat dacht u bijvoorbeeld van een SEAT Mii electric, ŠKODA Citigo IV, de nieuwe Volkswagen ID.3, de Volkswagen e-Golf of de e-Crafter als elektrische bedrijfswagen. De Citigo e-IV is momenteel niet te bestellen. De Mii electric is weer beschikbaar! De ID.3 wordt bestelbaar vanaf juli 2020 voor de mensen die een reservering hebben geplaatst. De e-Golf en de e-Crafter zijn uit voorraad bestelbaar bij ons. 

 

Ontdek Volkswagen ID.3     Ontdek Volkswagen e-Golf     Ontdek SEAT Mii Electric

Ontdek e-Crafter bedrijfswagen     Ontdek onze laadpunten

Profiteer tijdelijk van overheidssubsidie!

Ontvang tijdelijk op een gebruikte auto € 2.000,- subsidie. Kiest u voor nieuw dan profiteert u van  € 4.000,- subsidie. Deze subsidie geldt voor voor particulieren met een max nieuwbedrag van € 45.000,-. Het kan ook verrekend worden bij private lease: € 83,- p/m gedurende 48 maanden.

 

subsidie.jpg

De voordelen van elektrisch rijden

 

 • Lagere brandstofkosten
  Elektra is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw maandlasten
 • Lagere onderhoudskosten
  Een elektrische auto heeft minder bewegende delen en is daardoor minder gevoelig voor slijtage. U bespaart daardoor aanzienlijk op de onderhoudskosten.
 • Altijd de beste parkeerplaats
  Parkeerplaatsen met een laadpaal staan altijd op de beste plekken. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad of bij uw werk.
 • Ongeëvenaard comfort
  U kwam nog nooit zo uitgerust op uw eindbestemming aan. Door het ontbreken van het motorgeluid, lijkt het alsof u naar uw eindbestemming zweeft.
 • Beter voor het milieu
  Een elektrische auto stoot gaan CO2 uit en is daardoor niet belastend voor het milieu. Dat is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor volgende generaties.
 • Lage bijtelling & milieu-investeringsaftrek
  U betaalt slechts 8% bijtelling in plaats van 22%. U profiteer daarnaast van de MIA (milieu-investeringsaftrek), een extra aftrekpost voor investeringen die een positief effect op het milieu hebben. Een oplaadpunt valt hier ook onder, mits deze op eigen terrein staat. Deze installeren wij binnen een dag voor u en u hoeft er geen extra groep voor aan te leggen. Bekijk onze Cube oplaadpunten hier.
 • Toegang tot het centrum
  Steeds meer steden, weren auto's met een verbrandingsmotor uit het centrum. Op deze manier wordt de leefbaarheid in de steden verbeterd. Met een elektrische auto of bedrijfswagen heeft u echter geen last van deze maatregelen. U kunt zonder problemen het centrum betreden.
 • Lokale subsidies
  Naast de € 2.000,- op gebruikte en € 4.000,- op nieuwe auto's van de overheid, bevorderen meerdere gemeentes in Nederland het elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen. Bekijk de subsidies in uw gemeente.

deze elektrische modellen hebben wij al mogen verwelkomen.

Bekijk ons aanbod waarin je direct in kunt stappen

De Volkswagen e-Golf

elektrisch-egolf.jpg

Een Golf maar dan 100% elektrisch. De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe design-accenten en LED verlichting. Een superstrak uiterlijk. Herkenbaar, comfortabel en vooral sportief. Met een actieradius tot maximaal 300 kilometer.

Volkswagen e-Crafter

elektrisch-ecrafter.jpg

De Volkswagen e-Crafter is een 100% elektrische bedrijfswagen. De e-Crafter is nu extra scherp geprijsd door een duurzaamheidspremie van € 15.000,- Hierdoor is de e-Crafter bedrijfswagen al leverbaar vanaf € 41.700,- en direct uit voorraad beschikbaar.

DE AUDI E-TRON

elektrisch-etron.jpg

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek.

DE compacte elektrische stadsauto's. SEAT MII ELECTRIC, Volkswagen e-up! en skoda citigo e iv

De compacte SEAT Mii Electric, Volkswagen e-up! en SKODA Citigo e IV behoren ook tot ons gamma. Door de enorme vraag naar deze auto's zijn ze helaas dit jaar niet meer leverbaar. Wij hopen ze wel weer snel in onze showrooms te verwelkomen. De SEAT Mii Electric is weer beschikbaar! Plan snel een afspraak of kom langs in onze showroom.

Wist u dat...
wij ook laadpunten kunnen leveren. uw One-stop-shop voor elektrisch rijden!

ELEKTRISCH LADEN: EIGEN OPLAADPUNT THUIS OF OP KANTOOR

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

WAAROM EEN EIGEN OPLAADPUNT

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig. Bij de aanschaf van een volledige laadoplossing van F1RST heeft u de keuze uit twee soorten Cubes.

 

Lees meer

laadconnectors-1.png

GEÏNSTALLEERD BINNEN ÉÉN DAG

De installatie van de laadoplossing wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde installateurs en is binnen één dag klaar.  De Cube is geschikt voor het opladen van elk type elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plaats naar uw keuze.

 

Hoe werkt het?

header-afbeelding-laadsystemen.png

Wij zijn klaar voor de toekomst. De komende jaren komen er veel volledig elektrische modellen bij al onze merken.

Hieronder een greep uit de toekomstige modellen:

 

afb-vw-id-neo.png

VW ID.3 1ST

Compleet, compact, comfortabel. De ID. hatchback...

Meer info

etron_sportback2.jpg

AUDI E-TRON SPORTBACK

De elektriserende architectuur is volledig gericht...

Meer info

afb-seat.png

SEAT EL-BORN

De tijd van de elektrische auto is aangebroken.

Meer info

afb-skoda-vision-s.png

ŠKODA VISION S

ŠKODA werkt hard aan de tien elektrische modellen die...

Meer info

id4.jpg

VW ID.4 1ST

De stoere veelzijdigheid van een SUV met het karakter van ID.

Meer info

afb-audi.png

AUDI E-TRON GT CONCEPT

Op basis van dit studiemodel volgt in 2020 een...

Meer info

afb-vw-id-buzz.png

VW ID.BUZZ

De Volkswagen klassiek her-uitgevonden. Het herkenbare...

Meer info

afb-skoda.png

ŠKODA vision E

ŠKODA werkt hard aan de tien elektrische modellen...

Meer info

afb-vw-id-crozz.png

VW ID.CROZZ

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving, stem...

Meer info

afb-audi-q4-e-tron.png

AUDI Q4 E-TRON

Op basis van dit studiemodel volgt in 2020 een productie

Meer info

afb-vw-id-vizzion.png

VW ID.VIZZION

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen.

Meer info