DE NIEUWE VOLKSWAGEN ID.3 IS ER

ELEKTRISCH RIJDEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

De merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA geven de vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie, duurzaamheid en comfort. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is een aantal Volkswagen en Audi modellen nu al compleet elektrisch. Maar deze merken staan niet stil. Binnenkort worden er nieuwe modellen geintroduceerd van zowel Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA. Volledig elektrisch, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. 

DE ŠKODA citigo IV

skoda-citigo-iv-1.png

De nieuwe elektrische stadsauto van ŠKODA de CITIGOe iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, combineerd met nog meer ruimte.

Meer info

DE VOLKSWAGEN ID.3 1ST

vw-id-3.jpg

De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2019 gaat hij in productie, maar nu krijgt u al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch rijden.

Meer info

DE SEAT MII ELECTRIC

mii-electric.png

De nieuwe elektrische vijfdeurs van SEAT de Mii electric is de eerste 100% elektrische auto van SEAT. Deze kleine stadsrakker bijt het spits af voor een nieuwe familie van geheel en gedeeltelijk elektrisch aangedreven SEAT-modellen.

Meer info

DE ŠKODA Citigo IV
de nieuwe elektrische stadsauto

Maak kennis met de nieuwe Škoda elektrische Citigo. 

citigo-iv.png

Maak nu kennis

UIT VOORRAAD

ELEKTRISCHE AUTO'S | UIT VOORRAAD

VW BEDRIJFWAGEN
E-CRAFTER
VOLKSWAGEN
E-GOLF
VOLKSWAGEN
E-UP
AUDI
E-TRON
VOLKSWAGEN
E-UP
VOLKSWAGEN
E-GOLF
MEER WETEN?
Wilt u op de hoogte blijven wat betreft elektrisch rijden? Vul dan onderstaande formulier in.
Op de hoogte blijven?