Audi TT RS Roadster

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Pure roadster-beleving

Blauwe lucht, stralende zon, aangename temperatuur. Een perfecte dag voor de Audi TT RS Roadster. U opent met een druk op de knop de softtop. Dat duurt slechts tien seconden. Vanaf de eerste meter is het alsof u op vakantie bent. Heerlijk rijden op buitenwegen. Intussen geniet u ongefilterd van het licht, de geuren en geluiden van de natuur om u heen.

  • Vermogen 400 pk (294 kW)
  • Acceleratie 3,9 sec (0 - 100 km/h)
  • Topsnelheid 280 km/h (optioneel)

TTRS_Roadster_Sportiviteit.jpg

Voel de sportiviteit

In de Audi TT RS Roadster mag u zich op diverse speciale RS-elementen verheugen, zoals het lederen RS-sportstuur, de RS-transmissiehendel en de dorpellijsten met aluminium inleg inclusief TT RS-aanduidingen. Ook de voorstoelen met RS-logo’s in de rugleuningen vallen op. Tijdens warm weer profiteert u van de speciale opwarmprotectie in de stoelwangen. Door een uniek kleurpigment in het leder kan de oppervlaktetemperatuur tot wel 20 graden lager uitvallen dan zonder de speciale behandeling. U kunt uw Audi TT RS Roadster nog opwaarderen met optionele designpakketten van Audi exclusive.

TTRS_Roadster_Cockpit.jpg

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi TT RS Roadster is uw commandopost. Intelligente technologieën leveren alle belangrijke informatie. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, ook geschikt voor handschriftherkenning. De innovatieve en standaard Audi virtual cockpit toont alle weergaven in uw blikveld.

TTRS_Roadster_Zijkant.jpg

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De TT RS Roadster is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte TT RS Roadster!

  • TT RS Roadster

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

U wilt graag meer weten over deze Audi TT RS Roadster van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi Sport vestiging in Eindhoven.