audi rs 3 Limousine & sportback

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De Audi RS 3 Sportback is het sportieve topmodel van de A3-familie: onder de motorkap ligt een indrukwekkende roffel van een vijfcilinder motor. Die levert maar liefst 294 kW/400 pk en een koppel van 500 Nm. Deze power is goed voor een sprint van 0 naar 100 in slechts 3,8 seconden. Voor rijdynamiek op afroep distribueert de RS-torque-splitter het aandrijfkoppel over de vooras en afzonderlijke achterwielen.

  • Krachtige vijfcilinder
  • 400 pk
  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • Mat zwarte afwerking

RS3_Motor_1920x900.jpg

Meer informatie

Minder informatie

Prestatiegericht design

Scherpe lijnen, RS-designkenmerken en expressieve details. De Audi RS 3 komt op alle vlakken ijzersterk voor de dag. Zijn krachtige ontwerp, uitmuntende rijdynamiek en fabuleuze 2.5 TFSI-motor zorgen elke dag voor een kick.

Een dynamisch interieur

Het interieur van de Audi RS 3 is indrukwekkend door het hoge afwerkingsniveau, fraaie materialen en de vele RS-kenmerken. De rijdynamiek van deze sportieve bolide komt tot uiting in het optionele ‘RS design package plus’-1 en de speciale ‘Audi virtual cockpit plus’.

amazon Alexa en Amazon Music altijd aan boord

Amazon Alexa en Amazon Music zijn in uw auto geïntegreerd, zodat u deze spraakdienst en streamingservice onderweg kunt gebruiken. In uw Audi heeft u daarvoor geen smartphone of app nodig.

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst.png

PRIJSLIJST & BROCHURE

U wilt graag meer weten over deze Audi RS3 Limousine van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi Sport vestiging in Eindhoven .