Audi RS e-tron GT

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Met zijn elektrische quattro-vierwielaandrijving levert de Audi RS e-tron GT indrukwekkende prestaties. Er zijn twee motoren aanwezig, een op de voor- en een op de achteras, en die zijn samen goed voor maximaal 440 kW. Wij zien de Audi RS e-tron GT als een interpretatie van een auto. Dat blijkt ook uit zijn pure design. Het is geïnspireerd op aerodynamische prestaties. Progressieve luxe vormt het vertrekpunt voor een intense rijbeleving. Karakteristiek zijn de RS-logo’s met de rode ruitvorm.

  • WLTP actieradius 472 km
  • Vermogen 560 pk (440 kW)
  • Acceleratie 3,3 sec (0 - 100 km/h)
  • Van 5 - 80% laden in ca. 22,5 min. 

Interieur.png

interieur

In de Audi RS e-tron GT draait alles om de belangrijkste plek in het interieur: die van de bestuurder.

design

Het sculpturale design verbindt de dynamische verhoudingen van een gran turismo met de bijzondere kenmerken van een Audi RS-model.

Carbondak

Het optionele carbondak is gemaakt van koolstofvezel versterkte kunststof. Dit geavanceerde materiaal is stevig en toch heel licht.

Lichtstrook-met-animatie.png

LICHTSTROOK MET ANIMATIE

Over de volle breedte van de achterkant loopt een strook met verlichting. Die kan een lichtanimatie vertonen. De ledachterlichten eindigen in een tweepuntige vorm. Voor het eerst op een Audi: de gecombineerde achteruitrijlampen annex knipperlichten.

Edition One

Voor de eerste klanten van de Audi RS e-tron GT staat de Edition One klaar, een gelimiteerde uitvoering die nog meer tot de verbeelding spreekt.

Amazon-en-alexa.png

AMAZON en ALEXA

De digitale assistent van Amazon is geintegreerd in de RS e-tron GT. Voor Nederland is de aanbevolen taal Brits-Engels. Vraag om muziek te streamen of om zaken als nieuwsberichten, de weersverwachting en sportuitslagen. Ook compatible smartphonesystemen zijn onderweg te bedienen.

Amazon Music

Dankzij de naadloze integratie van Amazon Music geniet u als Prime-lid van meer dan twee miljoen tracks en als Amazon Music Unlimited-lid van meer dan 70 miljoen muziektitels en hoorspelen.

 

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

AUDI acties

Bij Van den Udenhout profiteert u doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Audi's. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Audi.


Bekijk alle AUDI acties >

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

U wilt graag meer weten over de nieuwe RS e-tron GT van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi Sport vestiging in Eindhoven.