SEAT MII ELECTRIC

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

SEAT Mii electric

Ben je opzoek naar een nieuwe SEAT? De nieuwe elektrische vijfdeurs van SEAT - de Mii electric -  is de eerste 100% elektrische auto van SEAT. Nu met € 4.000, - overheidspremie. Eind 2019 beleefde de Mii electric zijn introductie en inmiddels staat hij bekend om zijn moderne, urban karakter en verrassend volwassen rijeigenschappen. De Mii electric is meer dan allen geschikt voor de stadsomgeving. Dankzij o.a. een WL TP actieradius van 260 km (360 km in de stad). Met zijn unieke gamma aan standaarduitrusting opties en urban design positioneert de Mii electric zich als ideale betaalbare elektrische auto.

  • Zeer compact
  • Geheel te personaliseren
  • Innovatief
  • Ruim van binnen

De SEAT Mii electric is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk de SEAT Mii electric voorraad nieuw.

Meer informatie

Meer informatie

UITERLIJK NIEUWE MII ELECTRIC

Compact van buiten, groots en compleet vanbinnen. De Mii electric is door de ruime actieradius geschikt voor dagelijks gebruik. Altijd gemakkelijk manoeuvreren en parkeren, en toch ruimte genoeg voor de boodschappen of een avondje uit met vrienden. De Mii electric ziet er misschien uit als een Mii, toch is het exterieur op een paar subtiele punten verschillend. Het interieur van de Mii electric heeft een metamorfose ondergaan. Nieuwe bekleding, nieuw design dashpad en sfeerverlichting. De EV-aanduidingen en de geïntegreerde richtingsaanwijzers springen ook in het oog. Blikvangers in het interieur zijn het gewijzigde dashboard, sfeerverlichting, sportieve en optioneel verwarmbare stoelen en diverse lederen accenten. Lane assist is tevens standaard. De Mii electric is als eerste model van het merk standaard uitgevoerd met SEAT CONNECT. Dat betekent dat de bestuurder via een smartphone-app toegang heeft tot vele functies van de auto. Zo is het mogelijk om te zien waar de Mii electric zich bevindt, en wat de status van de auto is. Bovendien is de airconditioning via de app aan te sturen.

Met de buitenspiegelkappen in de carrosseriekleur ziet de Mii electric er strak en gestroomlijnd uit.
De SEAT Mii electric is dezelfde kleine stadsauto gebleven, maar heeft een nieuwe mindset gekregen
De Mii electric ziet er misschien uit als een Mii, tóch is het exterieur op een paar subtiele punten verschillend.

 Meer dan genoeg

De Mii electric is standaard heerlijk uitgerust. Je komt niks tekort. Wil je toch wat meer? Dan hebben we een aantal mooie optiepakketten samengesteld. De Mii electric is klein, maar met een grote impact. 100% elektrisch en klaar om jouw wereld te veranderen. Hij is zo compleet uitgerust, dat je je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Standaard met onder andere rijstrookbehoud-assistent, verkeersbordherkenning en automatische airconditioning. Echt comfortabel en milieubewust de weg op.

Toch een andere uitvoering

De Mii electric Plus heeft alles wat de Mii electric te bieden heeft, plus nét dat beetje meer. Denk aan 16" lichtmetalen velgen, verwarmbare voorstoelen en een in delen neerklapbare achterbank. 100% SEAT, 100% elektrisch.

Oplaadpaal.png

Garantie tot 8 jaar

 Bij de Mii electric zijn verschillende services inbegrepen. Elke SEAT Mii electric wordt standaard geleverd met:

• Basis garantie op de auto: 4 jaar
• Extra lange garantie op de hoogvolt-accu: 8 jaar
• Onderhoud** inclusief: 6 jaar

Basis garantie op de auto: 4 jaar
Op de SEAT Mii electric zit net als bij alle SEAT's standaard maar liefst 4 jaar garantie. Dus als zich een defect voordoet, als gevolg van een mechanische- of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder garantie.

Extra lange garantie op hoogvoltaccu: 8 jaar
Over de batterij hoeven klanten al helemaal niet in te zitten. De compacte SEAT Mii electric is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion hoogvoltaccu. SEAT geeft 8 jaa (96 maanden) garantie op de hoogvoltaccu óf maximaal 160.000 km (afhankelijk van welke van de twee situaties het eerst bereikt wordt). Vervangingen als gevolg van normale slijtage vallen niet onder deze garantie.

Onderhoud inclusief: 6 jaar
De SEAT Mii electric wordt in Nederland geleverd inclusief 6 jaar (tot 72 maanden) onderhoud** en APK.
• Dit geldt alleen voor nieuw geleverde auto's door de officiële SEAT dealers in Nederland, maar niet voor auto's die uit een ander land geïmporteerd zijn.
• De onderhousbeurten en APK kunnen alleen bij officiële SEAT servicepartners in Nederland uitgevoerd worden.
• De eerste onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd bij 2 jaar (24 maanden) en vervolgens jaarlijks bij jaar 3, 4 en 5.
• Daarnaast wordt de wettelijke verplichte APK-keuring voor het 4e jaar uitgevoerd bij de SEAT-dealer.
• SEAT geeft tot 6 jaar (72 maanden) recht op onderhoud óf maximaal 100.000 km (afhankelijk van welke van de twee situaties het eerste bereikt wordt).

**Disclaimer: gebaseerd op de laatste informatie vanuit SEAT SA. Er kunnen wijzigingen vanuit SEAT SA doorgevoerd worden tot aan de marktintroductie die invloed hebben op de genoemde informatie.

Rijklaar v.a.
€ 21.900,-
Private lease v.a.
€ 425,- p.m.
Bijtelling v.a.
€ 83,- p.m.
Zakelijk lease v.a.
€ 353,- p.m.
Financiering v.a.
€ 239,- p.m.

elektrisch-rijden-liggend.png

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met CubeCharging, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van CubeCharging bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

U wilt graag meer weten over deze SEAT Mii Electric van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze SEAT vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.