SEAT MII ELECTRIC | BESCHIKBAAR

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De volledig elektrische stadsauto Mii electric is weer beschikbaar! 

De nieuwe elektrische vijfdeurs van SEAT de Mii electric is de eerste 100% elektrische auto van SEAT. Nu met € 4.000,- overheidspremie. Deze kleine stadsrakker bijt het spits af voor een nieuwe familie van geheel en gedeeltelijk elektrisch aangedreven SEAT-modellen. Dankzij de compacte afmetingen is de Mii electric uitermate wendbaar in de stad en laat hij zich eenvoudig parkeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  • 100% elektrisch
  • Actieradius tot 260* km
  • Oplaadtijd +/- 4 uur
  • Snelladen voor 80% in 1 uur
  • Perfect voor dagelijks gebruik

Meer informatie

Meer informatie

Uiterlijk nieuwe Mii electric

Compact van buiten, groots en compleet van binnen. De Mii electric is door de ruime actieradius geschikt voor dagelijks gebruik. Altijd gemakkelijk manouvreren en parkeren, en toch ruimte genoeg voor de boodschappen of een avondje uit met vrienden. De bob zijn was nog nooit zo verleidelijk.
De Mii electric is onder meer herkenbaar aan het licht gewijzigde uiterlijk. De EV-aanduidingen en de geïntergreerde richtingsaanwijzers springen daarbij ook in het oog. Blikvangers in het interieur zijn het gewijzigde dashboard, sfeerverlichting, sportieve en optioneel verwarmbare stoelen en diverse lederen accenten. Lane assist is tevens standaard. De Mii electric is als eerste model van het merk standaard uitgevoerd met SEAT CONNECT. Dat betekend dat de bestuurder via een smartphone-app toegang heeft tot vele functies van de auto. Zo is het mogelijk om te zien waar de Mii electric zich bevindt, en wat de status van de auto is. Bovendien is de airconditioning via de app aan te sturen.

ACCU

De Mii electric heeft een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. Hiermee haalt de Mii electric tot wel 260 km op één volle lading, volgens de WLTP-norm. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.

De Mii electric wordt aangedreven door een krachtige elektromotor met 83 pk (61 kW) en 210 Nm koppel. Hierdoor sprint de Mii electric in 3,9 seconden naar de 50 km/h. Perfect voor in de stad. Echter voelt de Mii electric zich ook thuis op de snelweg, met een topsnelheid van 130 km/h.

Met de buitenspiegelkappen in de carrosseriekleur ziet de Mii electric er strak en gestroomlijnd uit.
De SEAT Mii electric is dezelfde kleine stadsauto gebleven, maar heeft een nieuwe mindset gekregen
De Mii electric ziet er misschien uit als een Mii, tóch is het exterieur op een paar subtiele punten verschillend.

Interessant voor de zakelijke rijder

Een grote kans voor de zakelijke rijder ligt in het feit dat er voor de Mii electric tot en met 2020 nog slecht 4% bijtelling betaald hoeft te worden voor elektrische auto's (over de eerste € 50.000,- van catalogusprijs). Wat de bijtelling vanaf 2021 wordt is nog niet bekend. De verwachting is echter dat de bijtelling hoger zal worden. Deze ontwikkeling is een belangrijk argument om in 2020 te kiezen voor deze auto.

Elektrisch laden & mobiliteit

Een elektrische auto opladen kan op verschillende manieren (thuis, op het werk, bij een publiek laadpunt, snelladen) en tegen verschillende tarieven. Uit onderzoek is gebleken dat de toegang tot laadpunten de voornaamste barrière is voor elektrisch rijden. SEAT is daarom voor de SEAT Mii electric een samenwerking aangegaan met Shuttel. Op deze manieren wordt er een totaalpakket geleverd aan de klant voor 'elektrisch rijden' in plaats van alleen een elektrische auto. Met Shuttel zijn er verschillende opties laadpunten, laadpassen én groene stroom die aangeboden kunnen worden. Daarnaast biedt Shuttel extra mobiliteitsservices.

Welke laadpunten en laaddiensten zijn bestelbaar (naar verwachting oktober 2019)?

• Eigen laadpunten
- Thuislaadpunten
- Zakelijke laadpunten

• Andere vormen van laden
- Publieke laadpunten
- Onderweg laden

• Laadpas en mobiliteit ineen
- Laadpas: standaard
- Laadpas: abonnement (Rijdt de klant bijvoorbeeld 20.000 km per jaar? Dan betaalt de klant vanaf € 84 incl. btw per maand voor het laadabonnement).
- Groene stroom (Als de klant laadt met onze laadsleutelhanger dan rijdt de klant de
SEAT Mii electric CO2-neutraal. Onze stroom is afkomstig uit Europese
windturbines en is daarmee 100% groen en CO2-neutraal).
- Mobiliteitskaart

Oplaadpaal.png

Garantie tot 8 jaar

Bij de Mii electric zijn verschillende services inbegrepen. Elke SEAT Mii electric wordt standaard geleverd met:

• Basis garantie op de auto: 4 jaar
• Extra lange garantie op de hoogvolt-accu: 8 jaar
• Onderhoud** inclusief: 6 jaar

Basis garantie op de auto: 4 jaar
Op de SEAT Mii electric zit net als bij alle SEAT's standaard maar liefst 4 jaar garantie. Dus als zich een defect voordoet, als gevolg van een mechanische- of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder garantie.

Extra lange garantie op hoogvoltaccu: 8 jaar
Over de batterij hoeven klanten al helemaal niet in te zitten. De compacte SEAT Mii electric is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion hoogvoltaccu. SEAT geeft 8 jaa (96 maanden) garantie op de hoogvoltaccu óf maximaal 160.000 km (afhankelijk van welke van de twee situaties het eerst bereikt wordt). Vervangingen als gevolg van normale slijtage vallen niet onder deze garantie.

Onderhoud inclusief: 6 jaar
De SEAT Mii electric wordt in Nederland geleverd inclusief 6 jaar (tot 72 maanden) onderhoud** en APK.
• Dit geldt alleen voor nieuw geleverde auto's door de officiële SEAT dealers in Nederland, maar niet voor auto's die uit een ander land geïmporteerd zijn.
• De onderhousbeurten en APK kunnen alleen bij officiële SEAT servicepartners in Nederland uitgevoerd worden.
• De eerste onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd bij 2 jaar (24 maanden) en vervolgens jaarlijks bij jaar 3, 4 en 5.
• Daarnaast wordt de wettelijke verplichte APK-keuring voor het 4e jaar uitgevoerd bij de SEAT-dealer.
• SEAT geeft tot 6 jaar (72 maanden) recht op onderhoud óf maximaal 100.000 km (afhankelijk van welke van de twee situaties het eerste bereikt wordt).

**Disclaimer: gebaseerd op de laatste informatie vanuit SEAT SA. Er kunnen wijzigingen vanuit SEAT SA doorgevoerd worden tot aan de marktintroductie die invloed hebben op de genoemde informatie.

Rijklaar v.a.
€ 23.400,-
Private lease v.a.
€ 399,- p.m.
Bijtelling v.a.
€ 56,- p.m.
Zakelijk lease v.a.
€ 299,- p.m.
Financiering v.a.
€ 239,- p.m.

Wilt u meer informatie ontvangen over de Mii electric vul dan het formulier in:

Meer informatie

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden

Elektrisch laden: Eigen oplaadpunt thuis of op het werk

Wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto, is de volgende vraag hoe u uw nieuwe auto gaat opladen. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Om thuis of op kantoor veilig en snel te kunnen laden werkt Van den Udenhout samen met F1RST, de meest innovatieve ontwikkelaar en producent van laadsystemen.

De laadoplossing van F1RST bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas. Bij dit systeem heeft u géén extra stroomgroep nodig.

 

Meer informatie

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

U wilt graag meer weten over deze SEAT Mii Electric van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze SEAT vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.