26 juli 2021

Van den Udenhout Audi in Eindhoven is exclusieve Audi Sport High Performance-dealer

Van den Udenhout Audi in Eindhoven is exclusieve Audi Sport High Performance-dealer
Van den Udenhout Audi in Eindhoven

Wie geïnteresseerd is in één van de sportieve RS-modellen van het Duitse merk Audi kan voortaan zijn hart ophalen bij onze Eindhovense Audi-vestiging van Autobedrijf Van den Udenhout. Het filiaal aan de Wekkerstraat is namelijk één van de acht officiële Audi Sport-dealers van Nederland.

High Performance

Behalve de RS-modellen is ook het absolute topmodel van Audi Sport - de Audi R8 - exclusief in Eindhoven te bezichtigen én te ervaren. De sportauto wordt door slechts drie van de acht officiële dealers aangeboden: zij mogen zich van het merk sinds dit jaar Audi Sport High Performance-dealer noemen. 

Merkbeleving

In de showroom aan de Wekkerstraat in Eindhoven staan de (speciaal door Audi opgeleide) Audi Sport-experts klaar om iedere klant de ultieme merkbeleving te geven. Wie kiest voor een sportief Audi Sport-model maakt voor, tijdens en na aankoop deel uit van Audi Sport. Zo worden er onder andere speciale rijtrainingen gegeven om optimaal te genieten van deze extreem krachtige modellen.

Nieuwe RS-modellen in 2021

De range RS-modellen van Audi is onlangs uitgebreid met een eerste volledig elektrisch model: ‘performance’ en ‘elektrisch rijden’ komen samen in de 647 pk sterke RS e-tron GT. Het is het startschot voor Audi Sport om elektrificatie door te voeren de sportieve RS-modellen. Later dit jaar worden tevens de nieuwe RS 3 Sportback en RS 3 Limousine verwacht.

Audi RS 3 Sportback en RS 3 Limousine

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan