ZAKELIJK leasen bij van den udenhout

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Wilt u graag een vrijblijvend advies? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Private Lease

Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand met private lease

Met private lease rijd je voor een overzichtelijk, vast bedrag per maand een nieuwe auto. Een grote investering is niet nodig, het maandbedrag bevat alle kosten die je normaal kwijt zou zijn aan onder andere wegenbelasting, een all risk verzekering en onderhoud en reparatie, met uitzondering van de kosten voor brandstof. Inmiddels is private lease niet meer weg te denken wanneer we spreken over mobiliteit. Van den Udenhout biedt je Volkswagen private lease, SEAT private lease, Audi private lease en ŠKODA private lease. Via Autoabonnement.nl gemakkelijk aan te vragen in slechts 4 stappen.

Waar je voor je eigen auto te maken kan krijgen met onderhoud, wegenbelasting of een wirwar aan kosten is dit met een private leasecontract niet het geval. Je betaalt een vast, overzichtelijk bedrag per maand. Het enige wat je zelf moet regelen is de brandstof, eventuele boetes en in geval van schade het eigen risico.

Via Van den Udenhout wordt het private leasen van een betrouwbare nieuwe ŠKODA, Volkswagen, Audi of SEAT mogelijk. De verschillende modellen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA worden continu vernieuwd en zijn te bekijken en te vergelijken in de shop van Auto Abonnement. De auto’s zijn voorzien van de nieuwste technologie en volledig naar wens samen te stellen.

 

De voordelen van private lease

In veel gevallen is private lease goedkoper dan een nieuwe auto of zelfs je huidige auto:

  • Service en onderhoud uitgevoerd door de merk-dealer in de buurt
  • Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen
  • Ruim aanbod rijk uitgeruste modellen
  • Kosteloos te beëindigen bij scheiding, onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid

Wij denken graag met u mee over flexibele mobiliteit.

Geef uw bedrijf extra kapitaal met sale & leaseback, kies voor flexibele en voordelige occasionlease, ga voor shortlease of profiteer van het extra voordelig huren van een auto!

 

Bekijk onze flexibele oplossingen