De Volkwagen e-Crafter. Profiteer nu van € 6.750 duurzaamheidspremie en rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950 bij Van den Udenhout

Volkswagen E-CRAFTER

  • Elektrische versie van succesvolle Crafter nu te bestellen
  • Ideale bedrijfswagen voor emissievrije distributie in stedelijke omgevingen
  • Uitgebreid dienstenpakket voor slim en zorgeloos elektrisch rijden
  • Voor groenvoorzieners, gemeenten en afvalverwerkers is de Crafter Pick-up er ook in een elektrische variant, de e-Crafter Pick-up.
  • Naast de open laadbak is de e-Crafter ook leverbaar als Kipper.

De Volkswagen e-Crafter is bereikbaarder dan ooit! De innovatieve e-Crafter staat nu fors scherper in de prijslijst.

Volkswagen Bedrijfswagens levert de elektrisch aangedreven en zeer compleet uitgeruste e-Crafter standaard met een uitgebreid dienstenpakket met onder meer 8 jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies.

Bij het ontwikkelen van de Volkswagen e-Crafter is vanaf het begin rekening gehouden met elektrisch aangedreven versies. Het basisconcept biedt in de wagenbodem dan ook letterlijk alle ruimte voor het lithium-ion batterijpakket. Daardoor is het laadvolume van de e-Crafter gelijk aan dat van de Crafter met dieselmotor: 10,7 m3. Ook de laadbreedte (1,38 m) en -hoogte (1,86 m) zijn identiek. Het laadvermogen van de e-Crafter is maximaal 1,0t.

Meer informatie

Minder informatie

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Stap nu in een Volkswagen e-Crafter. Bekijk de voorraad bij Van den Udenhout.
Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu de elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Verkrijgbaar bij Van den Udenhout bedrijfswagens.
De elektromotor.  Een hoog vermogen, een laag gewicht in de Volkswagen e-Crafter. Vraag advies bij de bedrijfswagen verkopers van Van den Udenhout.

PERFECT VOOR DISTRIBUTIE IN DE STAD

Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de Volkswagen e-Crafter een actieradius van 173 km*. Daarmee is hij bij uitstek geschikt voor een volledige werkdag in een stedelijke omgeving. Uit een evaluatie van het rijgedrag van 1.500 Volkswagen Bedrijfswagens-klanten kwam naar voren dat de meeste gebruikers tussen 70 en 100 km per dag afleggen met hun bestelwagen. Omdat hij geen schadelijke stoffen uitstoot, is de e-Crafter welkom in elke milieuzone.

Misschien wel net zo belangrijk als de actieradius is het snel op te laden batterijpakket van de e-Crafter. Laden kan thuis of op het bedrijf via een conventionele 230V-aansluiting. Bij gebruik van een 7,2 kW wallbox duurt het volledig laden van een lege batterij 5,2 uur. Bij een snellader (40 kW gelijkstroom-laadstation) is het pakket in 45 minuten tot 80 procent op te laden.

Volkswagen e-crafter: HIGHTECH AANDRIJFLIJN

De elektromotor, de transmissie en het differentieel van de Volkswagen e-Crafter zijn samengebracht in een extra compacte unit. De EEM85 synchrone elektromotor levert een vermogen van 100 kW en het maximale koppel bedraagt 290 Nm. De volledige aandrijfkracht is direct beschikbaar en wordt via de eentraps transmissie op de voorwielen overgebracht. Daarmee beweegt de e-Crafter zich uitermate vlot door het verkeer.

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km).
In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte van de VW e-Crafter een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot.
Met de e-Crafter van Van den Udenhout is jouw bedrijf technisch helemaal up-to-date. De lithium-ionaccu* zorgt voor een actieradius van maximaal 173 km wanneer deze volledig is opgeladen.

ZEER RIJKE UITRUSTING

De e-Crafter heeft een zeer rijke standaarduitrusting. Inbegrepen zijn onder meer Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning, LED-koplampen, een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel, Car–Net mobiele online diensten, LED-verlichting in de laadruimte en diverse 12V- en USB-aansluitingen. Daarnaast biedt de e-Crafter een uitgebreide range aan assistentiesystemen. Zo is de geavanceerde ParkPilot standaard. Deze parkeerassistent maakt gebruik van twee camera’s (voor en achter) en 16 ultrasone sensoren. Daarmee wordt ook de zijkant van de auto beschermd en dat maakt inparkeren in krappe plaatsen mogelijk. Eveneens standaard is het automatische Post-Collision Braking system, dat vervolgschade na een aanrijding helpt voorkomen en het Crosswind Assist system dat de effecten van zijwind beperkt.

OOK STANDAARD: EEN UITGEBREID DIENSTENPAKKET

Volkswagen Bedrijfswagens ondersteunt ondernemers bij de overstap naar elektrisch rijden met een uitgebreid pakket aan diensten dat standaard is inbegrepen bij elke e-Crafter. Dit dienstenpakket bevat onder meer:

Standaard 8 jaar onderhoud en APK: regulier onderhoud voor de eerste 8 jaar (tot 240.000 km). Dat betekent: alle voorgeschreven grote en kleine servicebeurten, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen (APK).
Rijtrainingen: via online training leren chauffeurs aan de hand van video’s alle ins & outs van de e-Crafter kennen. Naast een online training wordt ook een praktijktraining gegeven, die naar wens is uit te voeren in de directe omgeving van het bedrijf. Het optimaal omgaan met de e-Crafter en het bereiken van een maximale actieradius staan hierbij centraal.
Laadadvies: Op verzoek kan een expert van PonEnergie de laadsituatie én -wensen inventariseren. Op basis hiervan volgt een allesomvattend voorstel met de juiste opties voor bijvoorbeeld laadstations op de zaak, laadstations thuis bij werknemers, de beste laadmomenten en desgewenst zelfs een passend energiecontract.
De Volkswagen Bedrijfswagens Laadpas: deze geeft toegang tot laadstations in Nederland en veel Europese landen. De pas registreert automatisch het aantal laadbeurten. Eén keer per maand wordt er gefactureerd. Zo zijn de verbruikskosten inzichtelijk. 
De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app: deze app maakt het mogelijk om de status van de e-Crafter altijd en overal op te vragen. Hij laat bijvoorbeeld het energieniveau van de accu zien.

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag
De Volkswagen e-Crafter beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm
De Volkswagen e-Crafter verkrijgbaar bij Van den Udenhout.
Bestel nu de elektrische bedrijfswagen van Volkswagen: de e-Crafter bij Van den Udenhout.
De Volkswagen e-Crafter is je antwoord op duurzaam ondernemen. Nu verkrijgbaar bij Van den Udenhout.
De Volkswagen e-Crafter verkrijgbaar bij Van den Udenhout.
Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag
Inbegrepen bij de Volkswagen e-Crafter; Multimediasysteem met 8
Ingrepen in de Volkswagen e-Crafter is een multimediasysteem met 8
De Volkswagen e-Crafter verkrijgbaar bij Van den Udenhout.
Bij de Volkswagen e-Crafter Elektriciteit heeft een gecombineerd brandstofverbruik 215,0 Wh/km 2
Handig in de Volkswagen e-Crafter; En als je tussendoor een lunchpauze hebt: de batterij kan in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

VOLKSWAGEN E-CRAFTER BIJ VAN DEN UDENHOUT

De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. Met z’n 35,8 kWh batterijpakket heeft de e-Crafter een actieradius van 115 km (WLTP)**. Daarmee is hij bij uitstek geschikt voor emissievrij vervoer in een stedelijke omgeving voor de ‘last mile-leveringen’. Ook voor andere toepassingen in de stad zoals een mobiele werkplaats is de e-Crafter ideaal.

De ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ is een initiatief van de Duitse uitgeverij HUSS en het vakblad ‘Transport’. Met de prijs, die dit jaar voor de vierde keer werd uitgereikt, beloont de jury bedrijven uit de bestelwagensector waarvan de producten, diensten en strategieën een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid. En dat is precies van toepassing op de e-Crafter. Hij is gemaakt voor dagkilometrages van 70-100 km, waarvan 85% in de stad. Daarom is de topsnelheid van de e-Crafter ook begrensd op 90 km/h. De 35,8 kWh lithium-ion batterij van de e-Crafter is in de wagenvloer geïntegreerd. Daardoor zijn het laadvolume en de laadbreedte gelijk aan die van de andere uitvoeringen. De 100 kW/136 pk sterke elektromotor zorgt voor vlotte acceleraties.

SNEL LADEN, COMPLEET UITGEVOERD

Misschien wel net zo belangrijk als de actieradius is het snel op te laden batterijpakket van de e-Crafter. Bij gebruik van een 7,2 kW wallbox duurt het volledig laden van een lege batterij 5,2 uur. Via een snellader (40 kW gelijkstroom-laadstation) is het pakket in 45 minuten tot 80 procent op te laden.

De e-Crafter heeft een complete standaarduitrusting waarbij onder meer automatische airconditioning, een comfortstoel voor de bestuurder, stoelverwarming, LED-verlichting en de modernste comfort- en veiligheidsverhogende assistentiesystemen zijn inbegrepen.

Voorwaarden

* Alle prijzen vermeld op deze pagina zijn, tenzij anders vermeld, exclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagenbedrijfswagens.nl. Het Full Operational Lease vanaf bedrag is inclusief van toepassing zijnde acties, exclusief milieu investeringsaftrek (MIA). Het maandbedrag is op basis van 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. In het bedrag zijn vervangend vervoer, energie en een eigen risico van € 500 niet meegenomen.

**) De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (WLTP). In de praktijk kan de daadwerkelijke actieradius afwijken. Deze is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, de bandenkeuze, het gebruik van comfort- en externe functies, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de belading en de rij-omstandigheden.

 


VOORBEELDBEREKENING: E-CRAFTER

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 51.825,- € 588,- € 55.718,- 2,99% € 34.550,- 36 maanden € 69.100,- € 17.275,-


 

Verkrijgbaar vanaf
€ 58.600,-*
Full operational lease
€ 999,- p/m
Inclusief 8 jaar onderhoud en APK

elektrisch-rijden-liggend.png

DIRECT LEVERBAAR


Occasions

Stel hier uw auto samen!

U kunt uw Volkswagen Bedrijfswagen e-Crafter geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

 

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen E-Crafter van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen in Den Bosch of Oss.