LEASE A BIKE bij van den udenhout

Ontdek het nieuwe fietsplan

De nieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk voor uw bedrijf. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. Dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van LEASE A BIKE kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd. Via Van den Udenhout kunt u ook kiezen voor de premium Kalkhoff e-bikes uit ons assortiment. En wist u dat onze Kalkhoff e-bikes het beste uit de bus komen na een onderzoek van de Consumentenbond?

LEASE A BIKE heeft al meer dan 25.000 leasefietsen op de weg en is onderdeel van importeur en mobiliteitsaanbieder PON. Het Van den Udenhout Business Center voorziet u graag van alle informatie en legt u de mogelijkheden graag voor.

U kunt ook kiezen voor het leasen van een Kalkhoff e-bike!

 

Meer info over Kalkhoff

De voordelen van een leasefiets voor de werkgever

Geef uw werknemers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde. Fietsen houdt uw werknemers energiek, fit en verlaagt het ziekteverzuim.

De fiets als belangrijk onderdeel van een groen mobiliteitsbeleid. Snijd in auto- en parkeerkosten en bespaar zelfs tot wel 20% op sociale bijdragen.

Via de eigen online bedrijfsomgeving wordt alles digitaal en eenvoudig geregeld. Stel kosteloos uw werknemers een fiets van de zaak ter beschikking buiten de WKR.

De voordelen van een leasefiets voor de werknemer

Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed-pedelec: alles is mogelijk. Kies uit meer dan 100 merken, waaronder Kalkhoff e-bikes.

Profiteer van fiscaal voordeel tot wel 35% ten opzichte van de aankoopprijs. Onbezorgd fietsen tegen een vast laag maandbedrag verrekenbaar met je brutoloon.

Wil je na de leaseperiode doorfietsen? Geen probleem, je neemt je leasefiets voordelig over. Uit de file en kom fit en energiek aan op je werk. Goed voor jezelf en voor het milieu!

HEEFT U NOG VRAGEN OVER ZAKELIJKE MOBILITEIT?

Bel dan met ons op 073 -646 9999, stuur een e-mail naar lease@udenhout.nl of fleet@udenhout.nl of vul het formulier in.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen, of komen onze collega's graag langs bij uw bedrijf!

 

Van den Udenhout Business Center

Van den Udenhout Lease

Van den Udenhout Fleetsales

Ga na onze 24/7 contactpagina

Bekijk onze vestigingen

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.