VOLKSWAGEN BUSINESS MODELLEN BIJ VAN DEN UDENHOUT

jouw zakelijke auto, nu met nog meer voordeel!

De Business-modellen zijn extra rijk uitgerust en je profiteert van hoog oplopend Business- en Business R-voordeel! Speciaal voor jou als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R-uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De Business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control, Active Info Display en Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay. Kies je voor de Business R, dan krijg je hier bovenop ondermeer het sportieve R-Line exterieurpakket. 

BUSINESS VOORDEEL

VOORDELIG EN STIJLVOL ZAKELIJK RIJDEN

Profiteer van super veel voordeel op de Business en Business R-modellen van Volkswagen. 

sidebar-naar-acties.png

BUSINESS

POLO COMFORTLINE BUSINESS
TOT € 1.800,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 138,- P/M*

Bekijk model

Bekijk voorraad

T-ROC STYLE BUSINESS
TOT € 1.480,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 205,- P/M*

Bekijk model

Bekijk voorraad

GOLF VARIANT COMFORTLINE BUSINESS
TOT € 2.170,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 197,- P/M*

 

Bekijk model

Bekijk voorraad

TIGUAN COMFORTLINE BUSINESS
TOT € 2.900,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 239,- P/M*

Bekijk model

Bekijk voorraad

TIGUAN ALLSPACE COMFORTLINE BUSINESS
TOT € 2.700,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 277,- P/M*

 

Bekijk model

Bekijk voorraad

PASSAT COMFORT BUSINESS
NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT

TOT € 4.200,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 292,- P/M*

Bekijk model

Bekijk voorraad

PASSAT VARIANT COMFORT BUSINESS
NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT

TOT € 4.800,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 309,- P/M*

Bekijk model

Bekijk voorraad

ARTEON ELEGANCE BUSINESS 
TOT € 6.000,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 306,- P/M*

 

Bekijk model

Bekijk voorraad

BUSINESS

De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard zijn de Business-modellen uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst (DAB+) en diefstalalarm).

BUSINESS R

De Business R-modellen zijn daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels? Maar dat is nog niet alles. Zo hebben de Golf en Passat naast het R-Line exterieurpakket ook standaard het R-Line interieurpakket voor extra luxe van binnen.

BUSINESS R

POLO HIGHLINE R
TOT €2.300,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 156,- P/M*

 

Bekijk model

T-ROC SPORT BUSINESS R
TOT € 2.380,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 236,-  P/M*

 

Bekijk model

GOLF VARIANT HIGHLINE BUSINESS R
TOT € 3.500,-VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 235,- P/M*

Bekijk model

TIGUAN HIGHLINE BUSINESS R
TOT € 3.600,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 297,- P/M*

bekijk model

TIGUAN ALLSPACE HIGHLINE BUSINESS R
TOT € 3.700,- VOORDEEL
BIJTELLING v.a. € 315,- P/M*

 

Bekijk model

PASSAT ELEGANCE BUSINESS R
NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT

TOT € 5.700,- VOORDEEL

Bekijk model

PASSAT VARIANT COMFORTLINE BUSINESS R
NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT

TOT € 6.100,- VOORDEEL

Bekijk model

ARTEON ELEGANCE BUSINESS R
NU MET GRATIS DSG-AUTOMAAT! 

BIJTELLING v.a. € 315,- P/M*

Bekijk model

NAVIGATIESYSTEEM 'DISCOVER MEDIA'
Het navigatiesysteem is volledig geïntegreerd in het multimediasysteem en staat dankzij Car-Net Services altijd in verbinding met het internet. Zo geniet u van gratis kaartupdates en actuele verkeersinformatie. Het navigatiesysteem is onderdeel van het executive pakket.

DIGITAAL DASHBOARD 'ACTIVE INFO DISPLAY'*
Het instrumentenpaneel is compleet digitaal en interactief. Heeft een 12,3 inch display met 2D en 3D weergave en kan verschillende informatie tonen.
* Alleen op de Business R uitvoeringen

R-LINE EXTERIEUR PAKKET*
Kies voor een extra sportief uiterlijk met het luxe R-Line exterieurpakket. De bumpers, dakspoiler, zijdorpels en grille met R-Line logo maken jouw Volkswagen nog spannender. De Golf en Passat zijn daarnaast ook standaard uitgerust met het R-Line interieurpakket.
* Alleen op de Business R uitvoeringen.

ZAKELIJKE MOBILITEIT BIJ HET VAN DEN UDENHOUT BUSINESS CENTER

Het Van den Udenhout Business Center biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt in op mobiliteitswensen van klanten en hun werknemers. Met steeds nieuwe en innovatieve oplossingen waar de markt om vraagt, zoals flexible lease, leasen zonder risico en kosteloos inleveren na 12 maanden. Ook bij koop, financiering of verzekering helpen wij onze zakelijke klanten graag.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, bieden we aanbiedingen op maat en specifieke oplossingen. Precies afgestemd op de actuele situatie.

MEER INFORMATIE OVER HET BUSINESS CENTER


VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BUSINESS-MODELLEN


WAAROM IS JUIST EEN BUSINESS-MODEL ZO’N GESCHIKTE LEASEAUTO?

Als zakelijke rijder maak je jaarlijks heel wat kilometers op de weg. Om dit goed vol te kunnen houden, moeten je autoritten zo comfortabel mogelijk zijn. De Business-modellen zijn hier speciaal voor samengesteld, met onder meer Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, een navigatiesysteem en Car-Net.

HOE BLIJVEN DE LEASEKOSTEN ZO LAAG?
De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust, maar hebben slechts een minimale meerprijs ten aanzien van dezelfde modellen zonder Business-voordeel. De cataloguswaarde stijgt hierdoor amper, maar je rijdt wel in een Business-model vol met luxe opties. Zo rijd je uiterst comfortabel tegen relatief lage leasekosten.

WAT IS HET BUSINESS-VOORDEEL EIGENLIJK?
De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust: onder meer een navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, digitale radio-ontvangst (DAB+) en de informatiediensten App Connect en Guide & Inform verrijken de standaarduitrusting. Toch hebben de Business-modellen slechts een minimale meerprijs ten opzichte van de modellen zonder Business-uitvoering. Dat is het Business-voordeel van Volkswagen: een scherp geprijsde auto vol opties die jouw ritten aangenamer maken.

FULL OPERATIONAL LEASE OF FINANCIAL LEASE: IK WIL WETEN WELKE LEASEVORM HET BEST BIJ MIJN SITUATIE PAST. WAAR VIND IK MEER INFORMATIE?
Om te bepalen of je organisatie het beste voor Full Operational lease of voor Financial Lease kan kiezen, kun je het best bij Volkswagen Zakelijk kijken. Of neem contact op met de Volkswagen dealer. Hij bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

HOE IS HET BIJTELLINGSVOORDEEL BEREKEND?
Cataloguswaarde (= fiscale waarde) x bijtellingspercentage x belastingschijf / 12 maanden = maandelijkse bijtelling obv 40,85% belasting)

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BUSINESS-UITVOERING EN EEN BUSINESS R-UITVOERING?
De Business R-uitvoering is een extra sportieve variant op de Business-uitvoering. Jouw Volkswagen krijgt zo nog meer karakter, dankzij luxere metalen velgen, getinte ramen en het R-Line exterieurpakket. Dat bestaat uit een strakke grille, velgen, bumpers, spoilers, dorpels en het R-Line opschrift.

WAT DOET EEN DSG-AUTOMAAT PRECIES?
Direct Shift Gear is een zuinige, energie-efficiënte versnellingsbaktechniek. Die wisselt in een fractie van een seconde automatisch van versnelling, zonder onderbreking van de aandrijvende kracht. Zo profiteer je van een comfortabele transmissie, die je bovendien 10% brandstofverbruik bespaart.

Voorwaarden

Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. De actie geldt tot 27-12-2019 of zolang de voorraad strekt.

*Cataloguswaarde (= fiscale waarde) x bijtellingspercentage x belastingschijf / 12 maanden = maandelijkse bijtelling obv 40,85% belasting)