STAP NU IN DE Volkswagen ID.3 VANAF € 399,- PER MAAND

Wij hebben EXTRA auto's met EEN ONGEKEND SCHERP PRIVATE LEASE TARIEF INGEKOCHT!

Wij hebben - exclusief bij Van den Udenhout - een aantal extra Volkswagen ID.3 modellen kunnen inkopen met een ongekend scherp private lease tarief. Je voordeel is € 100,- per maand, en je profiteert nog van € 40,- extra korting middels overheidssubsidie*. Alleen nu ontvang je ook nog eens 2 gratis EK kaarten voor oranjeDaarnaast bespaar je ook nog eens ruim € 60,- aan brandstofkosten. Grijp nu ook de unieke kans om een proefrit in te plannen. Wees er wel snel bij, want deze unieke kans is zeer beperkt beschikbaar. 

Private lease aanbieding. € 140,- voordeel per maand!

 En bespaar met de ID.3 per maand gemiddeld ook ruim € 60,- aan brandstofkosten! (o.b.v. elektriciteit vs benzine en 10.000 km/j)

 

vw-TRIMLINE_ID3_BUSINESS_door-4_rim-F74_lamp-8IV_color-C2A1_view-02-V3.png

ID.3 Life

Looptijd: 48 maanden

Kilometrage: 10.000 km/jaar


Private lease per maand:

Van: € 539,-

Van den Udenhout actietarief: € 439,-

Overheidssubsidie: € 40,-

Rijd de Volkswagen ID.3 vanaf: € 399,-

Totaal voordeel: € 6.720,-

NU MET 2 GRATIS EK KAARTEN VOOR ORANJE!

De VW ID.3 Life in rijk uitgerust met o.a.:

✓ Lane Assist

✓ Adaptive Cruise Control

✓ Parkeersensoren voor en achter

✓ Natural Voice Control

✓ Navigatiesysteem 'Discover Pro' met 25,4 cm kleuren touchscreen incl. streaming & internet

✓ Draadloos je telefoon opladen

✓ Airconditioning automatisch

✓ Verwarmbare voorstoelen

✓ Verwarmbaar lederen stuurwiel

✓ Buitenspiegels, elektrisch instel-, verwarm- en inklapbaar

✓ Regensensor

✓ Automatisch dimmende binnenspiegel

vw-TRIMLINE_ID3_LIFE_door-4_rim-F74_lamp-8IR_color-5VA1_view-02-V2.png

ID.3 PLUS

Looptijd: 48 maanden

Kilometrage: 10.000 km/jaar


Private lease per maand:

Van: € 628,-

Van den Udenhout actietarief: € 499,-

Overheidssubsidie: € 40,-

Rijd de Volkswagen ID.3 vanaf: € 459,-

Totaal voordeel: € 8.112,-

NU MET 2 GRATIS EK KAARTEN VOOR ORANJE!

Een greep uit onze ID.3 voorraad: 

WAT PAST BIJ MIJ, kopen of leasen?

Bekijk hieronder de voordelen van kopen versus private leasen en bekijk wat het beste bij jou past.

Kies je voor de onbezorgdheid van private lease of ga jij voor het bezit van je nieuwe auto?

 

KOPEN

√ Geen maandelijkse kosten (behalve belastingen)

√ Je auto is echt jouw eigendom

√ Geen maximum aantal gereden kilometers

√ Geen BKR-registratie

√ Meer keuze uit modellen

PRIVATE LEASEN

√ Alle kosten zijn al voor je geregeld: jij zorgt alleen voor brandstof

√ Geen aanbetaling of waarborgsom

√ Leasen is vaak goedkoper dan kopen

√ Je rijdt een nieuwe auto tegen een scherpe prijs

√ Onderhoud nodig? Volkswagen service staat altijd voor je klaar

header-actie-groot-horeca.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN


KUNNEN MIJN OUDERS GARANT STAAN WANNEER IK VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE AFSLUIT?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.


WAT IS PRIVATE LEASE?

Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Volkswagen Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.


WANNEER KOM IK IN AANMERKING VOOR VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE?

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract Volkswagen Private Lease aanvragen. Om te controleren of Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van Volkswagen Private Lease navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%).


WORDT VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE BIJ BKR GEMELD?

BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker. Om te controleren of het Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private Lease contract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.


MOGEN ANDEREN IN DE AUTO RIJDEN?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

 

5-zekerheden.jpg

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Actie geldig tot en met 31 mei 2021 of zo lang de voorraad strekt.  Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.