de beste private lease aanbiedingen van vw! 

Jouw nieuwe Volkswagen is nu nog dichterbij... Kies snel een compleet uitgeruste Volkswagen en stap heel snel in een nieuwe auto uit onze voorraad. Wees er snel bij, want OP = OP**. 

Private lease nu tegen ongekend scherpe tarieven en met veel extra's:

√ Kies uit onze voorraad en stap snel in je nieuwe Volkswagen

vw_trimline-polo-highline-business-r.jpg

Volkswagen POLO

Private lease per maand

Van: € 388,-

Actietarief: € 299,-

Zomerdeal korting: € 20,-

Nu voor: € 279,-

vw_T-Cross-Style-trimlinecard.png

Volkswagen t-cross

Private lease per maand

Van: € 454,-

Actietarief: € 399,-

Zomerdeal korting: € 20,-

Nu voor: € 379,-

t-roc.png

Volkswagen T-ROC

Private lease per maand

Van: € 511,-

Actietarief: € 389,-*

Zomerdeal korting: € 20,-

Nu voor: € 369,-

ZOMERDEALS

Profiteer t/m augustus van € 20,- extra private lease korting op Polo, T-Roc en T-Cross uit onze geselecteerde voorraad! Let op, want de voorraad is beperkt, dus op = op.

Bekijk de geselecteerde voorraad >>

Bekijk de Zomerdeals actie >>

flamingo-icoontje.png

vw_TRIMLINE_ID3_1STMAX_door-4_rim-CA4_lamp-8IV_color-0ZA1_view-02.png

Volkswagen ID.3 | 100% ELEKTRISCH!

Private lease per maand

Van: € 539,-

Actietarief: € 439,-*

Overheidssubsidie: € 40,-**

Van den Udenhout korting: € 20,-

Uniek tarief: € 379,-

vw_TRIMLINE_GOLF8_STYLE_door-4_rim-C0X_lamp-8IY_color-H7H7_view-02-card-min.png

Volkswagen GOLF

Private lease per maand

Van: € 443,-

Actietarief: € 379,-

vw_Golf-Variant-R-Line-trimlinecard.png

Volkswagen GOLF VARIANT

Private lease per maand

Van: € 475,-

Actietarief: € 399,-

vw_TRIMLINE_TIG3_RLN_door-4_rim-V56_lamp-8IX_color-0Q0Q_view-02-V2.png

Volkswagen TIGUAN

Private lease per maand

Van: € 589,-

Actietarief: € 479,-

vw_TRIMLINE_ID4_FAMILY_door-4_rim-U60_lamp-8IV_color-C2A1_view-02-V2.png

Volkswagen ID.4 | 100% ELEKTRISCH!

Private lease per maand

Van: € 642,-

vw_up_up_v3.png

Volkswagen up!

Private lease per maand

Van: € 329,-

VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE
Comfortabel op weg voor een vast bedrag per maand

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief onderhoud en reparaties
  • Verzekering met all-risk dekking 

meer info over private lease

DAAROM IS PRIVATE LEASE IDEAAL VOOR JE:

  • Direct cash voor je huidige auto
  • Een scherpe all-in prijs
  • Service & onderhoud door Van den Udenhout
  • Pechhulp in Europa
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

WAT PAST BIJ MIJ, kopen of leasen?

Bekijk hieronder de voordelen van kopen versus private leasen en bekijk wat het beste bij jou past.

Kies je voor de onbezorgdheid van private lease of ga jij voor het bezit van je nieuwe auto?

 

KOPEN

√ Geen maandelijkse kosten (behalve belastingen)

√ Je auto is echt jouw eigendom

√ Geen maximum aantal gereden kilometers

√ Geen BKR-registratie

√ Meer keuze uit modellen

PRIVATE LEASEN

√ Alle kosten zijn al voor je geregeld: jij zorgt alleen voor brandstof

√ Geen aanbetaling of waarborgsom

√ Leasen is vaak goedkoper dan kopen

√ Je rijdt een nieuwe auto tegen een scherpe prijs

√ Onderhoud nodig? Volkswagen service staat altijd voor je klaar

* Informeer naar de voorwaarden. Fouten voorbehouden. Actie geldig tot en met augustus 2021 of zo lang de voorraad strekt.  Van den Udenhout biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

VEELGESTELDE VRAGEN


KUNNEN MIJN OUDERS GARANT STAAN WANNEER IK VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE AFSLUIT?
Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.


WAT IS PRIVATE LEASE?

Private Lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Volkswagen Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.


WANNEER KOM IK IN AANMERKING VOOR VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE?

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract Volkswagen Private Lease aanvragen. Om te controleren of Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van Volkswagen Private Lease navragen of er al een krediet geregistreerd is. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%).


WORDT VOLKSWAGEN PRIVATE LEASE BIJ BKR GEMELD?

BKR heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee. De impact van de BKR-registratie op de leencapaciteit varieert per hypotheekverstrekker. Om te controleren of het Volkswagen Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private Lease contract als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.


MOGEN ANDEREN IN DE AUTO RIJDEN?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

 

5-zekerheden.jpg