PRIVATE LEASE ACTIES

Bekijk al onze private lease acties of lees meer over Van den Udenhout private lease

Bij Van den Udenhout profiteer je van veel private lease acties. In het actieoverzicht vind je altijd de meest recente private lease acties. Bij private lease van Van den Udenhout rij je onbezorgd in een  nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Ben je nieuwsgierig geworden welke acties er zijn? Kijk dan snel in het actieoverzicht hieronder.

 

Van den Udenhout Private lease

Onbezorgd een gloednieuwe auto rijden voor een vast all-in bedrag per maand. Dat kan met private lease. Verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, APK: alle kosten zitten bij het maandbedrag inbegrepen. Het enige waar u nog aan hoeft te denken is de brandstof.

Meer informatie

Abonnement

Een private lease-constructie is te vergelijken met een telefoonabonnement. De belbundel van zo'n abonnement bestaat uit een x‑aantal belminuten, een x‑aantal SMS-berichten en een hoeveelheid data. Bij een private lease-abonnement bestaat de 'bundel' uit een afgesproken aantal te rijden kilometers (op jaarbasis). U bepaalt vooraf zelf hoe lang u een abonnement aangaat. Op basis daarvan komt het maandbedrag tot stand. Bij een telefoonabonnement hoort een nieuwe telefoon, bij private lease een nieuwe auto.

Geen enkel risico en geen grote investering

Wanneer de contractperiode ten einde is gekomen, levert u de auto bij ons in. Daarmee ontzorgen we u over de verkoop van de gebruikte auto. En u heeft weer de mogelijkheid om in een gloednieuwe auto te stappen.

Eenvoudig, overzichtelijk en voordelig

Ervaar ook het rijden in een nieuwe en zuinige auto met vele extra's. Private lease is eenvoudig, overzichtelijk en voordelig. Het aanvragen is net zo helder. U heeft de keuze uit alle modellen en u kiest de auto die het beste bij u past. En wij regelen de rest.

Bekijk het private lease-aanbod