Volkswagen T-Roc Cabrio

De VOLKSWAGEN T-ROC CABRIO

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

De Volkswagen T-Roc Cabrio

Haal elke dag de avonturier in jezelf naar boven met de Volkswagen T-Roc Cabrio. Moeiteloos combineert deze Cabrio het krachtige en grensverleggende karakter van een SUV met het plezier van een cabrio. Want zeg nou zelf: is er een groter gevoel van vrijheid dan rijden met de wind door je haar?

 

 

  • De SUV met open dak
  • Ongetemde vrijheid
  • Robuust
  • Strak
  • Indrukwekkend

Meer informatie

Minder informatie

VOLKSWAGEN T-ROC CABRIO

Zorgeloos rijden met de wind door je haren, dat is vrijheid volgens Volkswagen. Daarom bereiden wij uit met de T-Roc cabriolet: de T-Roc Cabrio. Deze Volkswagen combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. Een auto vol features, kracht en karakter.

Open dak in 9 seconden

Genieten van een lekker zonnige dag? Het open dak van deze T-Roc Cabrio is dan perfect. Met één druk op de knop vouwt het lichtgewicht dak automatisch in. Binnen 9 seconden hebben jij en je bijrijders het echte gevoel van vrijheid. Geniet van de zon in je eigen auto.

 

webimage-28213A81-5651-4BA0-9F0B6553EB312AD2.jpg

Technischer dan ooit

Als jij aan het touren bent wil je natuurlijk maar met één ding bezig zijn: genieten. Daarom zit de Volkswagen T-Roc Cabrio vol snufjes en slimme assistenten die rijden een stukje makkelijker maken. Doormiddel van de Adaptive Cruise Control wordt ervoor gezorgd dat de Cabrio dezelfde snelheid en voldoende afstand tot je voorganger behoudt. Verder zorgt de Lane Assist ervoor dat de auto de lijnen van de weg in de gaten houdt. Je auto parkeren op een steile strandopgang? Doormiddel van de Auto Hold functie wordt ervoor gezorgd dat de handrem automatisch inschakelt wordt. Tevens beschikt deze Cabrio over parkeersensoren aan de voor- en achterkant. In deze T-Roc Cabrio zit je heerlijk uit de wind, wat het windschot zorgt dat de wind rechtstreeks over je heen waait.

webimage-A69F1004-EBB0-4802-B7230BE15356C618.jpg

Rijklaar v.a.
€ 46.990,-
Private lease v.a.
€ 739,- p.m.

 

4 jaar garantie

DIRECT LEVERBAAR


OCCASIONS

configurator.gif

STEL HIER jouw AUTO SAMEN!

Je kunt jouw Volkswagen geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kun je selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

stel jouw auto samen


De T-Roc Cabrio is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Style
  • R-Line

volkswagen acties

Bij Van den Udenhout profiteer je doorlopend van scherpe acties op nieuwe en gebruikte Volkswagens. Met onze ruime voorraad aantrekkelijke auto's kunt u snel beschikken over uw nieuwe Volkswagen.


Bekijk alle volkswagen acties >

knop-brochure-wit.png
PRIJSLIJST & BROCHURE

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen T-Roc Cabrio van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch of Eindhoven.